Chcem otehotnieť, ale nedarí sa

kniznicocka
5. aug 2022

Chcem otehotnieť, no stale na to myslim, počítam si stale plodne dni stale sa sledujem a neviem s tym prestať poraďte ako vypnúť hlavu :(

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kniznicocka
autor
5. aug 2022

@bilberryday zatiaľ 4 mesiace , no strašne chcem a nedari sa, bola som na preventivku tak mam všetko v poriadku, s tou dovolenkou už sme aj boli trošku vypnuť hlavu no ja sa veľmi sledujem všade..

nika11103
5. aug 2022

Už len nekonečne milionkrat omielane , pusti to z hlavy. . A ja sama najlepšie viem že sa to ľahko hovorí a ťažko prijíma . Bola som ako ty sledovanie obulacne testy vitamíny doplnky bla bla , dokonca vyšetrenia v car mna aj partnera . Nič . Dva roky nič . Po dvoch rokoch som to pustila z hlavy naozaj a zrazu v apríli dve čiarky . Nečakane , nesilene. Viem že sa mi to ľahko hovorí . Ale vydrž , ono to príde .

kniznicocka
autor
5. aug 2022

@nika11103 snažim s ato vypustiť lenže to nejde, možno nastup do prace mi pomôže .. gratulujem 🙂

lucia7933
5. aug 2022

netreba riesit ovulaciu..proste mat sex ked je chut..a nie len vtedy ked je ovulacia

lucia7933
5. aug 2022

ja tiez jeden mesiac som si robila ovulacne testy a skusali sme to len vtedy kedy som si myslela ze to musi vyjst...nevyslo...dalsi mesiac som povedala kaslem ja na cele testy, vôbec som sa nejako nesledovala a skusili sme to tak prirodzene ked bola chut..a podarilo sa hned ;) drzim palce

kniznicocka
autor
5. aug 2022

@lucia7933 ja si testy nerobim ale sledujem sa hlavne po ovulacii si domyslam ze mam pichanie v ppdbrusku ze mozno som tehotna a tak.. uz som trosku z toho aj taka ze neverim ze sa vobec podari..myslin ze asi nas je viac

ninka99865
5. aug 2022

@kniznicocka a keď si nesledujes ovu tak potom slusate v správny čas? Je tu plno žien čo otehu hneď ako skúsili ovu testy napríklad 🙂

lienka.7
5. aug 2022

@kniznicocka a co partner/manzel? Ten bol na vysetreni? S ex som neotehotnela ja 7 rokov, počítala, merala, testovala... ja som bola ok, problem u neho (nechcel riesit, lebo predsa on je dokonaly). S terajším mm obe deti na prvý sup ked bola ovu. 👌 cize pouvazuj aj nad týmto...
Drzim ti palce 🍀

kniznicocka
autor
5. aug 2022

@ninka99865 asi to budem musiet skusit je pravda ze dvakrat som otehotnela skoro na šupu takze preto som aj zufala z toho

kniznicocka
autor
5. aug 2022

@lienka.7 my už mame dieťa takze si myslim že skor problem je v hlave

rebecca999
6. aug 2022

@nika11103 práve preto že je to toľko krát omielané je to podstatné. Podľa mňa niekedy nestačí len vypnúť. Vôbec nieje zlé si naštudovať vitamíny aké môžu pomôcť alebo si dať urobiť základne vysetrenia ako je hormonálny profil a spermiogram partnera a ak je tak potom ísť vypnúť na dovolenku. 🤘🏼 A keď to po roku nejde aj tak tak ísť do centra a pozrieť sa na možnosti a zvážiť

sunshine15
7. aug 2022

@kniznicocka my sa snazime 8. Mesiac a na pocudovanie chcela som ist k svojej gynekologicke na vysetrenia na co mi hned povedala ze rok, dovtedy to riesit nebudeme🤷🏻‍♀️

kniznicocka
autor
8. aug 2022

@sunshine15 no to som aj ja čitala že do 30 rokov ak ma žena tak počkať rok, veľa šťastia 🙂

sunshine15
8. aug 2022

@kniznicocka ale citavam tu ze niektore si to aj len tak davaju ze aby vedeli ci su OK, preto ma prekvapuje ze ak som uprimna k lekarke a poviem pravdu kolko mesiacov tak ma nezoberie

kniznicocka
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kniznicocka
autor
8. aug 2022

@sunshine15 asi do roka je to normalne, my by sme chceli aby to išlo hneď no nie vždy sa to tak podari... Ja som mala preventivku v poriadku, ale to sa asi aj one vyšetrenia robia, tak my sa snažime tak cca 4-5 mesiacov

sunshine15
9. aug 2022

@kniznicocka my sme zacali pocitat od zaciatku roka takze teoreticky 8. Mesiac co nie je tak vela v porovnani s ostatnymi ale vekovo sme 26 ja a manzel 29

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre