Ahojte, prosím o radu ako otehotnieť. Mám 24 rokov, mám za sebou 3 tehotenstva, ale iba jedného syna. Otehotnela som dá sa povedať hneď. Po poslednej stráte sme mali čakať 3 mesiace, čakali sme, teraz už 2 mesiac sa nedarí. Úplne som zúfalá z toho, jedine čo ma držalo nad vodou po tých sklamaniach, bolo to že som verila v to, že zas to pôjde hneď ako aj tie predošlé tehu ale nejde. Preto vás prosím o radu. Užívam kyselinu listovu, febion 1 pre plánovanie tehotenstva, omega 3 a iné vitamíny. Pila som dokonca aj alchemilkovy čaj v obdobi keď som si myslela že by som mala mať ovulaciu. Poslednu ovuliaciu som si dokonca robila aj testy ovulacne, aj keď moc som si nimi nebola istá 😪
@zuzkacik4 bola som na klinike reprodukcnej a tam mi robili nejaké testy z krvi, neviem presne aké to by som klamala, moja dr je super, osobne si myslím že v tých testoch boli aj nejaké takéto testy, lebo inak by ma na ne asi poslala a poslala ma len na hematologiu.
Mimochodom berieš toho veľa. Femibion má už vitamíny vrátane kyseliny listovej. Aj veľa vitamínov môže byt problém. Buď ber Femibion alebo to ostatne. Nie všetko dokopy.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ešte by som dodala, máme za sebou aj testy s mužom. Muž mal nadpriemerné výsledky a mne nič nezistili na hematologii a ani na klinike, iba to že mám takú slabu alergiu na muzove spermie, ale to dr neriesila, keďže som nemala problém s otehotnenim.