Cezera a plodnosť

stamik
17. feb 2022

Ahojte, neviete náhodou či ma cezera nejaký vplyv na plodnosť, otehotnenie? Snažíme sa rok a napadlo ma či to môže mať na to nejaký vplyv. Keď ju neberiem, neviem so sebou vydržať čo ma všetko svrbí.. nikdy ma to nenapadlo spomenúť pred lekárom, no ak sa nepodarí tak mu to na najbližšej preventívke spomeniem.

veronikaszabova
17. feb 2022

@stamik cezeru beriem roky rokuce a mam 2 deti

nevenka
17. feb 2022

@stamik toto urcite nema s plodnostou nic, skor ine veci...

dannyelle
18. feb 2022

@stamik toto vyzera na nejaku potravinovu alergiu/intoleranciu, alebo problem s pecenou, ktora moze byt dovodom problemov s otehotnenim a s hormonmi. Urcite chod k doktorovi, otazne je, ci prve zamierit na alergo, gastro, alebo gyneko 🙂

stamik
autor
18. feb 2022

@dannyelle na alergologiu som šla pôvodne s tým že by to mohla byť potravinová alergia/intolerancia.. no výsledky vyšli pozitívne iba na roztoče.. príznaky som mala neprestajné svrbenie a žihlavku po tvári a krku.. doktorka to uzavrela tým že bohvie čo som si napatlala na tvár (nič nové som nepoužila už pár rokov) a svrbenie je kvôli roztočom 😖

dannyelle
19. feb 2022

@stamik ake vsetky testy robila?

stamik
autor
21. feb 2022

@dannyelle robila odber krvi na potvrdenie precitlivelosti.. vymenovala laktóza, lepok, histamín,... a vsetko vraj negatívne. No pri odchode ma zastavila sestrička že hodnoty kU/L mám 10 a že pod 10 je pravdepodobnosť HIT tak ak chcem mám si potraviny odsledovať sama 🙈 lenže tabletky mi na moje príznaky zabrali tak som to neriešila dalej..

dannyelle
21. feb 2022

@stamik tak skus na tyzden nizkohistaminovu dietu, mozno zistis, ze ti bude lepsie

dannyelle
21. feb 2022

@stamik ja som mala tiez prve vysledky len tak na hranici a na druhy krat mi vysli ze ju mam...

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre