Dievcata viete mi odporucit,ktore z CAR v BA je naj? Aj co sa tyka konzultacie,ze hned netlacia do umeleho oplodnenia aj spermiogramu a vysvetlenia vysledkov? Dakujem.
Ja som absolvovala 2cykly v ReproMedice,ale tiez neodporucam....doktor v strede cyklu odisiel na nejaky kongres bez toho,aby ma vobec o tom informoval....Som si musela sama po telefone dohadovat stretnutie s doktorkou Petrovou....naozaj neprofesionalny pristup....urcite najlepsie referencie ma Brno
@katikaa222 tazko jednoznacne odpovedat kazdy odporuci to, kde im to vyslo 🙂 tiez je dolezite ake problemy mate. Ja mam skusenosti v BA s ferticentom- a ludsky su prijemni , aj vysvetlia, ale zas mam pocit, ze zaostali niekde co sa tyka novsich veci a techniky. Kedze mi tam tri ivf nevysli a mam teda zjavne hlbsi problem na ktory nevedia prist, cakala by som, ze navrhne lekar zmenu v liecbe alebo style, ale nie. Tvaria sa ako ze ved raz to snad vyjde. Pritom viem, ze napr v Brne nasadzuju takymto pripadom vsetko co sa da aj navyse. Takze zalezi, aky mate problem. Ak nieco "lahsie" tak je to fajn centrum.
ahoj ja som bola v Iscare bola som spokojna aj pristup lekarov, sestriciek za mna ano kamoska tam bola tiez a jej sa nepacilo
@katikaa222 ja som bola v iscare 2x vsetci mily ale... nezadarilo sa uz by som nesla lebo pri druhom som im povedala ze mam pocit ze doatanem ms a ze to nie je mozne. Rano vlozili poobede odtieklo a lahsia o 1000€ale tak zalezi
@evka8282 ano pod docentom odobrali 12 vajicok, oplodnilo sa 8 ja som bola spokojna velmi nemozem si stazovat kamoska bola tiez pod docentom ale tiez malo vajok ale jej zistili polycisticne vajecniky a nakoniec otehotnela prirodzene a ma synceka pol rocneho ale pol tehu prelezala
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj ja som teraz v Gyn five u dr Stenovej zvlastna dr 🙈niekedy sa bojim aj nieco povedat alebo sa opytat ale uvidim ako sa to bude vyvyjat dalej mozno prejdem do Brna do reprofitu lebo tie reci o umelom este sa mi do toho nechce ist...vsetko je pre nich biznis 🤷🏻♀️Zevraj v Brne uplne iny pristup vsetko kamosky tam chodia