Ahojte beriem clostilbegyt na ovulaciu a duphaston na úpravu cyklu. Jedna pani mi poradila že si mám kúpiť vitex jahňací , ryby olej, kotvičnik zemný + robiť si čaj z alchemilky rebríček, hluchavka, nechtík lekársky. Nezdá sa Vám to moc byliniek každý deň? Poprípade aké máte skúsenosti z týchto byliniek pri snahe o bábätko. Dakujem .
@lienkara ja by som tiež extra nekombinovala lieky od gynekologa + byliny , to potom nebudeš ani vedieť z čoho máš alebo nemáš úžitok a účinky...skôr skús inofolic , omega 3 - rybí olej, neuškodí, coenzyme q10 je tiež fajn na vajíčka a samozrejme treba aj aktívnu kyselinu listovú.
Ten čaj kľudne môžeš piť jeden denne, ale kúp si ho v BIO kvalite.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ja som brala vitex cez pol roka na úpravu cyklu, aj alchemilku som pila, niekdy mi nič neublížilo, treba vziať do úvahy aj to, že koľko tvoje telo príjme z tých byliniek, takže by som sa nebála, ak však máš duphaston, ten ti musel dať gynekológ, takže by som vitex nebrala...