Bylinkárka pani Sprušanská z Trnavy a vaše skúsenosti

slabachvila
31. aug 2012

uvažujem že za ňou skočím do trnavy. Máte niektorá skúsenosť?

zuzi79
31. aug 2012

chodí tam veľmi veľa ľudí. Napr. moja kamoška tam išla už po všetkých možných vyšetreniach a do 2 mesiacov ostala tehotná a jednému známemu na rakovinu tieto čaje veľmi uľavili...

ivett1
31. aug 2012

@slabachvila aj členom našej rodiny veľmi pomohla, určite treba skúsiť...PS: ...to "bylinkárstvo" študovala dokonca v Prahe 😉...takže, nie je to klasická ľudová bylinkárka... a ani nerobí zázraky na počkanie...

slabachvila
autor
31. aug 2012

@zuzi79 a kedy tam bola tvoja kamoška?
lebo som našla na nete toto: http://www.porada.sk/t76721-p12-liecitelia.html
že už nelieči bylinkami ale tabletkami. či to je pravda.......

a nevieš kolko ju to zhruba vyšlo €?

@ivett1 a treba sa u nej objednávať? ja asi pôjdem vyskúšať budúci mesiac 😉

ivett1
31. aug 2012

@slabachvila neviem, či sa treba objednať, ale je tam vždy veľmi veľa ľudí🙂...naši tam už chodia pár rôčkov, takže majú také "vyhradené ordinačné hodiny"🙂...t.č. ti napíšem do IP, tak tam zavolaj 😉 a áno, používa lisované tabletky, ale myslím, že ešte má aj bylinné zmesi...veď uvidíš😉 cenovo je to rôzne...

stastickooo
7. nov 2012

@ivett1 ahoj prosím ťa, do kedy ordinuje? chcem tam ist ale až okolo piatej pobede. alebo to č. môžem aj ja poprosiť. dakujem veľmi pekne.

ivett1
7. nov 2012

@stastickooo ahoj, napísala som ti stručné info do IP...ale skús sa spýtať aj @slabachvila ... 😉

slabachvila
autor
8. nov 2012

@stastickooo
@ivett1
ja som tam nakoniec nebola- pretože som zistila,že sme OK 😵 😵 😵
ahojte

ivett1
8. nov 2012

@slabachvila tak, to je tá najlepšia správa z tých dobrých správ😉 🙂 ...

kotatko1232
13. nov 2012

ahojte to kde je ta bylinkarka??treba sa tam objednat alebo ako to prebieha ak by som chcela ist ku nej??

winzy
13. nov 2012

@kotatko1232 Ahoj ja som k nej chodila a rada ti poviem kde je Šrobárova 6 (1.poschodie). Je to ako ideš v tej jednosmerke okolo cukrovaru. Po pravej strane. Je to taká staršia budova. Pozri na google. Neobjednáva sa u nej musíš si to tam odsedieť ☹ Niekdy veeeeeeeeeeľmi dlho je tam od pondelok-piatok: 11.00 -20.00 hod.
sobota: 9.45 -14.00 hod. A cena mám pocit že ono to tam je na koľko toho chceš či na meisac alebo na 2 týždne. Ale nie je to drahé na mesiac to bolo tuším 6 euro ale nie som si istá 🙂 Je veľmi milá tak sa kludne opýtaj.

amstelko
9. dec 2012

Napíšte mi liečiteľku,ktorú máte odskúšanú a nie je to výmysel.

elje
11. jan 2013

@ivett1 Mozem aj ja poprosit kontakt. Dakujem pekne.

mirkailavska
18. jan 2013

ja som mala problémy ženského charakteru ale pani Sprušánská mi pomohla na týždeň a zase nastali rovnaké príznaky ženského pôvodu a to som chodila po lekároch a liečiteľoch
mne pomohla v trnave p. Ĺubka Filová a Renátka (neviem priezvisko
ja som nemohla otehotnieť a nakoniec mám ročnú dcérku a ďalšiu dcérku očakávame

danka422
24. jan 2013

..tiez chodievam podla potreby k pani Sprusanskej..rodina i ja mame dobre skusenosti. Teraz ked som bola u nej posledny krat, tak uz formou tabliet a nie sypanych cajov lieci. Krabicka tabliet je 18€ a vacsie balenie 36€. Ale ona sa snazi hladat variantu, aby to bolo cenovo pre kazdeho, no zakon uz zakazuje sypane caje alebo teda vrecka, kde nieje presne zlozenie produktu. Sama sa mi stazovala, ze dostava polena pod nohy vdaka zakonom. A ludia tiez si troska premyslia ohladom financii. No musim povedat, ze ak mi bude treba aj inokedy, tak pojdem k nej radsej ako ku beznemu lekarovi. 🙂

danka422
24. jan 2013

@mirkailavska Ak sa smiem spytat, kto je Lubka Filova? Lekarka ci liecitelka?

veronecka15
24. jan 2013

Ahojte baby.pred dvomi rokmi som potratila a odvtedy nevidím otehotnieť.s partnerom máme ísť na vyšetrenia.myslíte že by nám v tom mohla pomôcť? Máte s tým niektorá skúsenosť?ďakujem

mirkailavska
24. jan 2013

ahojte Ľubka Filová je veľmi vzdelaná a sčítaná osoba ohľadom anatómie tela a chorôb čo dokážu znemožniť život.
niežeby som p.Sprušanskej chcela krivdiť tak isto aj ona veľmi dobre rozumie tomu všetkému
k veci v skratke každý si prežije ak ho trápi choroba a vie že niečo sa deje v j eho tele a lekárske vyšetrenia neukazujú žiadne negatívne výsledky odberov. Ja som mala ženské problémy a nechcela som ani tak otehottnieť ako sa zbaviť tých neprijemných pocitov .v skratke: I napriek tomu mi u ženského zistili nález užívala som s mužom antibiotiká ,otehotnela som ,po troch mesiacoch som absolvovala kyretáž nakoľko plod nežil prestalo byť srdce.
pochodila som liečiteľov a obetovala peniaze ,ale ďakujem Ľubke ktorá ma navštívila v hodine D, objednala ma a absolvovala som diagnostiku za ktorú som si zaplatila 12eur odporučili mi lieky za 46eur, súhlasila som a to preto lebo som už som liečiteľov navštívila a zaplatila dobre väčšie peniaze.
p.Ľubka Filová má na starosti objednávky na diagnostiku a Renátka je študovaný lekár chodí z Považskej Bystrice raz za mesiac a s prístrojom Diakom -robí diagnostiku. Je to na dlhú debatu ,ale každý má v sebe parazity ktoré to všetko spôsobujú a ja som trpela 10 rokov tu mi povedali aké parazity mám a čo mi je a to mi nikto doteraz nepovedal.
len toľko že sa to nedá vyliečiť a nie sú na to lieky a boli. mala som parazity ktoré v mojom tele žli boli činné a aj z antibiotikami som ich nedostala pod kontrolu až u nich pomocou diagnostického prístroja mi zistili na 100% čo mám .Keď som porodila dostala som v nemocnici zlatého stafylokoka ,zistila mi to tak isto s prístrojom. Ja som nevedela čo sa so mnou deje bola som strašne unavená a boleli ma kolená - tak som po pol roku absolvovala diagnostiku kde mi ho zistila.Dostaneš aj záznam tkz.chorobopis a na základe toho budeš vedieť čo máš ,do kúpy liekov ťa nikto nebude nútiť, chodila som na kontroly každý mesiac a liečením som nemusela toľko liekov mať a keď som nemala tak len potrebné lieky som si dala objednať, Taktiež vedia čo ponúkajú a hľadajú čo najlepšie riešenie pre človeka . Predpíšu ti len to čo ti pomôže podľa choroby a produkt ktorý neobsahuje menšie množstvo výťažku ako pomocných látok ktoré držia liek po hromade. Je to na dlho ja dám aj kontakt a to sa zaručujem mňa poznajú a odporučila som to XX ľudom nikto mi nepovedal ,že to je nanič , len je to aj o tých peniazoch ale zdravie je len jedno a nevieme čo telu chýba aký vitamín a antibiotiká na prírodnej báze.

danka422
26. jan 2013

@mirkailavska Zabudla som sa spytat, odkial je pani Lubka Filova? 🙂

mirkailavska
26. jan 2013

Pani Lubka Filová je z Trnavy

derylka
30. jan 2013

@mirkailavska .. ahoj mohla by som ťa poprosiť mohla by si mi do IP poslať tel. číslo na spomínanú pani? vopred ďakujem 😉

klemo6
3. feb 2013

Ahojte, chcel som sa spytat, ci je tu niekto co ma alergiu (sennu nadchu) a bol u bylinkarky pani Sprušanskej z Trnavy...
Pocul som na nu zatial iba pozitivne a kedze mi uz ziadne lieky na alergiu nepomahaju, skor je to iba horsie a horsie, tak som sa rozhodol ze by som k nej isiel, ale najprv som chcel vediet, ci ma niekto podobne problemy ako ja a ci sa mi oplati k tejto bylinkarke ist.
Dakujem.

jvlacchovicova
5. feb 2013

@mirkailavska ahoj, napíš mi prosím na ňu kontakt, ja už mam plné zuby "nasich doktorov". dik

mirkailavska
5. feb 2013

@jvlacchovicova P.Lubka Filová 0905270536
ja som bola zanesená parazitmi ap. kľudne jej zavolaj a keď sa jej aj opýtaš povie ti viac ako doktor ,ja som od nej zistila reakciu tela a parazitov teraz sa cítim výborne
a ešte - v balakove v Trnave (ak poznáš Trnavu) je jeden pán robí vyšetrenie s prístrojom Diakom a je podstatne drahší - stojí to 30eur aj lieky má drahšie
i keď u lubky som sa dozvedela nie ako bolo 12eur ale už 15eur stojí diagnostika prístrojom
skús sa dať diagnostikovať aj ked si nezoberieš všetky lieky čo ti odporučí a postupne môžeš chodiť každý mesiac
na kontrolu a liečiť sa ,lebo naraz sa všetkého nezbavíš
nerobím reklamu ale ja som sa rok liečila a ešte sa budem len som tehotná a lieky ktoré by som mala užívať nemôžem
skutočne ti pomôžu a nebráň sa liekom
pozri si stránky na webe o MMS - Jim Humble užívala som to a rýchlejšie som sa zbavila tej pliagy
robila som si kúpele a teraz to nemôžem piť lebo mi to vadí tak si robím kúpele aj dcérke ročnej.
inak nás s manželom tam poznajú veľmi dobre máme od nich prvé MMS dieťa
to je tak my sme MMS užívali a tým sa mi maternica vyčistila od parazitov ,ostala sterilná a otehotnela som
môžeš povedať že máš kontakt od Mirky Ilavskej
Čau a potom napíš ako si dopadla

tivka
8. feb 2013

@klemo6 Dosť ľudí si ju chváli, možno by sa Ti oplatilo vyskúšať sa jej spýtať či by mala niečo čo by Ti mohlo pomôcť. Viem, že mesačná dávka byliniek ani nevychádzala veľmi draho, tuším okolo 7,50 eur, tabletky boli už drahšie.
Alebo potom možno skúsiť biorezonanciu.

dankagirl
27. mar 2013

ahojte,mi mame s pani bylinkarkou...Sprušanskou len same dobre skusenosti,ale treba len vyskušať...lebo viac ľudi ,viac chuti...pomohla aj svokre ma polycisticke obličky.....pomaly jej odchadzaju....stracaju funkčnosť...posielali ju už na dialyzu...ale s bylinkami sa jej zlepšil stav...mi s sme spokojny....

nika_nikuska_
11. apr 2013

Ahoj mozem poprosit o kontakt na pani Sprusansku?
Dakujem

bjanulienka
12. apr 2013

@mirkailavska prosim posli kontakt a adresu na p. Lubku Filovu

eeerika.h
16. apr 2013

Kontakt na pani Sprušanskú nemám, ale od Winzi je tu adresa /viď hore/ " Šrobárova 6 (1.poschodie). Je to ako ideš v tej jednosmerke okolo cukrovaru. Po pravej strane. Je to taká staršia budova. Pozri na google. Neobjednáva sa u nej musíš si to tam odsedieť emoticon Niekdy veeeeeeeeeeľmi dlho je tam od pondelok-piatok: 11.00 -20.00 hod.
sobota: 9.45 -14.00 hod."

miriaminka
19. apr 2013

Ahojte..bola som nedávno u p.Sprušanskej..pozorne počúvala ,niečo si zapisovala a na moje prekvapenie ihneď zistila príčinu ťažkostí..prišla som ráno pred 9 tou a bola som až 7!! Napriek tomu, že "ordinuje" od 11.00.Odchádzala som po 13tej..ľudí tam je naozaj veľa,niektorí chodia už niekoľko rokov (10 aj viac) Princíp liečby je čínska medecína,teda zmes byliniek vo forme tablety..Svoje lieky som dostala na mesiac,neviem však vôbec čo obsahujú,majú rôzny tvar aj zloženie..nemám k tomu žiaden popis..nenašla som ani nič na nete,viete mi niekto povedať o aké bylinky sa jedná? Nepoznám ani princíp čínskej medecíny..má svojich zastancov aj odporcov.Platí sa naozaj len symbolicky. Sama som zistila, že lekári niekedy vôbec nevedie s čím majú dočinenia..posielajú pacienta od jedného k druhému a preto sme vďační aj za bylinky.Ale je to skutočne neškodné? A ešte mám otázku , aká je vaša skúsenosť veriaceho človeka a čínskej medecíny? Lebo natrhané a uvarené bylinky sú isto na inom princípe 😉

larra111
15. júl 2013

Ahojte žienky, viete mi poradiť či už pani Sprušanská lieči? Mám veľmi zlé vyslekdy z cytologie a veľmi by som potrebovala pomôcť tak aj vy. Bola som pozrieť už 3 krat a stále je mimo kanceláriu. posledne som bola pred operaciou v juny. Moc ďakujem za pomoc. krásny deň a veľa zdravíčka všetkým.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre