Ahojte baby dnes som bola u lekára a vraj mi neprebehla uvulácia.Vajíčko nepuklo ale vraj to nevadí ze to zmizne popri menstruácii.No neviem či sa mám začať bát či to je vážne a či sa to bude opakovať.Budem mať problém otehotnieť? Pokúšame sa otehotnieť preto sa trochu obávam.Tie ktoré mate stým skusenosti poradťe mi prosím.
Tak jednoduchá biologia - ak neprebehla ovulácia tak sa vajičko neuvolnilo a k otehotneniu prist nemoze...Otazka je či u teba ovulacia neprebehla v dany mesiac alebo neprebieha celkovo - čo ti vlastne lekár povedal. ...Anovulačné cykly sa mozu opakovať. Takze to moze byť problém pri otehotnení. Možno by nebolo odveci začať dokladnejšie sledovať svoj cyklus napr. meraním bazalnej teploty a určovaním plodných dní, pripadne pomahat si aj ovulačnými testami. Jedna moja kamaratka ma ovuláciu len pár hodín v jeden den v mesiaci...nebyť tej prirodzenej metody, ze sa ,,sleduje,, tak by sa len tazko triafala do plodných dní. Má 4 deti.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Vždy keď som mala stres v práci, ťažký mesiac, mala som cyklus bez ovulácie. Keď som zrelaxovala prišla aj ovu aj tehotenstvo. Daj sa do pohody a zatiaľ to nerieš. Možno už ďalší mesiac to víde. Držím palce!