Budem mať plodné dni tak ako sú vyznačené v aplikácii?

25. apr 2021

Dobrý večer baby chcela by som sa opýtať stiahla som si tu apku menštruacia a ovulácia ten kalendár všetci ju chvália sú snou spokojné čítala som recenzie a hodnotenia čiže keď som dostala presne menštruáciu podľa kalendára tak aj plodné dni mám mať tak ako mám vyznačené v apke ? Mám pravidelný cyklus. Čo si myslíte ? , 🤗🙂 ovulacne testy a s tou bazalnou teplotou nemám skúsenosťi začala som sexuálne žiť len teraz tento mesiac keď sme s priateľom spolu už 4 rok.

milka1988
25. apr 2021

appka nevie kedy tu máš ovuláciu. Ona to len predpoklada kedy ju asi tak môžeš mať na základe nejakých "vzorcov"... Ak chcete vedieť kedy ju máš, kúp si teplomer na meranie bazalnej teploty prípadne aj ovulacne testy, nastuduj si ako to funguje. To je istejšie ako mobilná appka či kalkulacka. Ja mam ovulacny monitor Daysy ktorý sa učí na základe mojich meraní môj cyklus až natoľko,že dokáže na algoritmoch po viacerých cykloch zistiť kedy mám ovulaciu a kedy je už po nej, alebo čo som už tehotná bez toho aby som robila test.ja nepociťujem nijako ovuláciu :/ nemám bolesti skoro ani hlien čiže len vďaka testom a monitoru viem že ovulacia bola

Predtým mi tiež kalkulačka ukázala kedy mám ovulaciu a pritom ju mávam v iný deň 😁

Ty môžeš mať aj pri pravidelnom cykle ovuláciu v úplne iný deň. Dajme tomu že máš 28 dňový cyklus. Za normálnych okolností by ovulácia mala nastať 14dc ale.... Ty ju môžeš mať aj neskôr na 20dc a lutealnu fázu krátku ( čo sa musí riešiť) a ani o tom nemusis vedieť.

autor
25. apr 2021

@milka1988 ale to môžem zistiť aj podľa hlienu či mám ovulaciu ? Nie a keď sa mi skončí tak sa mi ten výtok zmení však ?

petamich
26. apr 2021

zacala si tento mesiac sexualne zit tipujm teda, ze sa asi uplne nejdete snazit o potomstvo, takze na zaciatok ano skus sa nejako prirodzene sledovat, ci a kedy a ako sa zmeni hlien, ci nemas v konkretny den ovulacne bolesti a pod. - len aby si poznala svoj cyklus, lebo teda nerozumiem uplne na co chces vediet kedy presne ovulujes, ak sa nesnazite, ja som to napr. nikdy neriesila, proste sme sa chranili a hotovo a ked sme sa zacali snazit zvysili sme aktivitu cca. 10-20. den cyklu, s pasikmi a meraniami by som asi zacala, ked by sa nam par mesiacov nedarilo, skor uplne nevidim dovod ale to je moj osobny nazor

denden77
26. apr 2021

u mna to tak zrejme bolo, 2x som otehotnela pocas plodnych dni v appke 😁

anjelicek26
26. apr 2021

A na co potrebujes vediet, kedy mas ovulaciu? Berme ze mas 28 dnovy cyklus, takze ovulacia 14.den cyklu...co sa aj u pravidelneho cyklu moze stat, ze prijde na 11. aj na 17.den... spermie v tele vydrzia a oplodnia aj 7 dni....takze ak to chces ako metodu - nechcem otehotniet - je to blby napad... to by ste nemohli mat sex 18/28 dni v mesiaci, aby si mala istotu...ak sa snazite o potomstvo je to ine... tam ano, hlien s krcku maternice, dva-tri dni pred ovu vodovy, v den pred a den ovu mas natahovaci, po ovu zacne byt kremovy... bazalna teplota ti len potvrdi, ze si ovulaciu mala, nie, ze kedy bude... na to su ovulacne testy, co ti to ukazu 12-48h pred ako u ktorej zeny. Treba robit v plodne dni aj tri denne, nech vychytis LH vrchol.

milka1988
26. apr 2021

ano aj podla hlienu je skor vodovy (citis viac mokro v nohavickach) bolesti na vajecnikoch, zvysena chut na sex ale ano ako pisu baby vyssie ked nejdete plodit deti tato metoda ti stacit nebude iba

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre