Ahojte, môžem poprosiť skúsenejšie, ktoré sa vyznajú v grafoch ? Cyklus 28 dňový/ 4 dňové krvácanie. Pravidelné. Na 12 deň cyklu som mala ťahavý výtok ako bielko a pobolieval ma vaječník. Bol aj ovulačný test pozitívny, testovacia čiarka bola silnejšia ako kontrolná.
Minulý mesiac po ovulácii bola teplota jeden deň vyššia, ale následne klesala a prišla menštruácia. Teraz podľa grafu je tam malinkata šanca ?
@bavaria007 ahoj, je tam šanca 🙂 ale ešte je skoro na odhady, Zatiaľ to vyzerá dobre
@renatka1985 s digitálnym teplomerom sa z pošvy musí aj niečo odrátať ?
@bavaria007 nie
@bavaria007 ale jeden cyklus sa musi merat rovnakym teplomerom na rovnakom mieste, inak to nema vypovednu hodnotu
@bavaria007 ahoj... Ako vyzerá tvoj graf ďalšie dni? Podarilo sa?
@lalia33 zatiaľ sa teploty držia hore, mám 3 dni do MS, ale zatiaľ test negatívny
@bavaria007 tak super, držím palce 🤗 my sa tiež snažíme ale teploty mi nevyskocili až tak vysoko nad 37° 🤔a to asi nieje dobre znamenie. No tiež uvidíme, do MS 4 dni...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
toto je pekny poovulacny graf, ovu na 13dc, len nech sa drzi nad 36,7 /tvoja cover line pre tento cyklus. Drzim palce!