Brali ste pred začiatkom snaženia sa vitamíny?

28. feb 2022

Dobrý večer.
Ráda by som sa opytala. Pred zaciatkom snaženia ste brali vitamíny?

A konkretna otázka. Po milování, ste drželi nohy hore, alebo stojka? :D

lylyjana
28. feb 2022

nie a nie

sofinka1301
28. feb 2022

Nie a po tom co sa nám nedarilo pol roka som skúšala čítať kde co a narazila som na toto že hore nohy, par krát som skúsila aj tak sa nič nestalo... Až kým som nevypustila z hlavy to ze chcem bábätko za každú cenu... Vypla som hlavu išli sme na dovolenku dvaja a vrátili sme sa traja 😁

petamich
28. feb 2022

kyselinu listovu a D a nie nohy hore som nedrzala a stojku robit neviem

lucia7933
28. feb 2022

ano brala som vitaminy Femibion 1, a to druhe nie...ani ma to nenapadlo😂 a podarilo sa nam hned na prvy krat😂

veronikaszabova
28. feb 2022

Len kys.listovu.
Stojku, sviecku... Nie 😂😂😂 sak by sa chlap pocural od smiechu 😂😂😂

ell_mala
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
laurinqa980
28. feb 2022

Noo a nám sa už nedarí asi približne 10m..dávam si kys
. železo a d ale mám úzkosti tsk asi preto 🥺

lucia7933
28. feb 2022

@laurinqa980 :( jooj...drzim palce nech cim skôr vyjde🙏

anjelicek26
28. feb 2022

My sme po potrate a mame pauzu v snazeni...ale ano zacala som jest vitaminy, kuru na zlepsenie kvality vajicok (predsalen uz budem mat 38), uvidime...klasika - selen, zinok, vitamin D, ubiquinol a omega 3... snazit sa mozeme od buduceho mesiaca, ale vidim to skor od leta... no a k tej sviecke, podla mna uplna hlupost, spermie predsa vystreknu smer krcok maternice a plavu kam maju, myslim, ze co potom ty robis je uplne jedno.

laurinqa980
28. feb 2022

@lucia7933 ďakujem ste zlatá..už mám dve deti mala som ich veľmi skoro v 16a 18r teraz keď mám 27a chcela by som tretie Hm nejde🙂ale ako čítam veľa žien má problém

lucia7933
28. feb 2022

@laurinqa980 ved toto..ja nastastie ten problem nepoznam...aj ked ja uz mam 28 a pol...a zacali sme sa snazit az teraz od januara..a tiez som mala obcas take myslienky ze uz je mozno aj neskoro na prve...ale nastastie vyslo ani neviem ako🙏

baru2
1. mar 2022

Ja som tiez brala kyselinu listovu a dva mesiace macu 🙂 stojku som nerobila. Len som sa snazila nevstavat po milovani. A hlavne vyslo to posledny mesiac kedy sme sa vlastne ani moc nesnazili len sme si to raz oekne uzili 🥰 a je z toho mimi v brusku

olivia2001
1. mar 2022

@laurinqa980 my tiez tak isto😏

l_u_c_k_a111
2. mar 2022

ja som zacala brat Femibion 1 je to uz treti mesiac co ho beriem a zatial nic tak uvidime mne kolegyne v praci strasne “radia “ vykladat nohy hore a robit si ovu testy dokocna niektore uz vedia kedy mam dostat ms a vypytuju sa ma ze ci uz a je to take celkom neprijemne keby viem nepoviem ze by sme chceli babo no ale co uz … neviem mozno je to aj tym ze som v strese z prace a z celkovej situacie vo svete do toho mame za 2 mesiace svadbu cize mam toho na pleciach az az ale tak dufam ze to nebude dlho trvat a postasti sa aj nam 🙂 myslim si ze clovek ak je v psychickej pohode a nesustredi sa na jediny ciel a to mat babatko ma celkom velku sancu aby sa postastilo 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre