Brali ste Femibion 1pred tehotenstvom?

26. okt 2024

Dobrý deň..
Brala niektorá z vás Femibion1 už pred tehotenstvom?
Nám sa ani po roku nedarí otehotnieť napriek pravidelnej ovulácii. Všetky výsledky u gynekológa sú OK. Nemáme zdravotný problém.
Gynekológ odporučil brať Femibion, tak by ma zaujímalo či neak nepomohli tieto Vitamíny niektorej z vás k otehotneniu.
Momentálne mám mrchu tak po odznení by som začala stým Femibionom.

janulka155
26. okt 2024

Ahoj ja som brala vkuse a snažili sme sa rok a pól ale mali sme obaja menšie problemi takze ti moc asi neporadím.

autor
26. okt 2024

@janulka155 ale nakoniec si otehotnela?

janulka155
26. okt 2024

Áno ale užívala som potom pól roka progestanalle a jeden cyklus utrogestan a vtedy som otehotnela

autor
26. okt 2024

@janulka155 tieto lieky sú viazané predpokladám na lekársky predpis

tinalia
26. okt 2024

Su to len vitaminy. To ze niekto potom otehotnie neznamena, ze mu k tomu pomohli tabletky. Skor treba riesit celkovy zdravotny styl oboch partnerov 😊

autor
26. okt 2024

@janulka155 progestanelle mi tiež vypísal,ale len preto aby som mala pravidelný menzes nakoľko beriem vždy Duphaston ale mávam z toho migrény

kiki68
26. okt 2024

Spermiogram a imunologia je ok? Za mna sa to neoplati jest cely rok. Dolezite je, ako je na tom muz a ci neni prekazka prave v imunitnom systeme.

autor
26. okt 2024

@kiki68 muž je natom dobre,má dobrý spermiogram

angeli121212
26. okt 2024

Máš aj vyšetrenú priechodnosť vajíčkovodov?

autor
26. okt 2024

@angeli121212 áno, všetko je ok

autor
26. okt 2024

3 dní mi meškali ms , tehu test bol pozitívny ale aj mrcha došla :/

luciaruz
26. okt 2024

Ja som brala femibion a aj napriek tomu mi chýbali v tele vitaminy, ktote to obsahuje. Takže asi tak 😆

zuzkaa1991
26. okt 2024

Ja beriem teraz pocas sneženia femibiob1 kedze mam pravidelnu MS tak nechcem nic ine brat.....pred prvy tehu som.brala inofolic plus lieky co mi lekarka predpísala.....ale vtedy som mala.zevrah pcos plus nepravidelnú MS

leidin
26. okt 2024

Ja som strasne vela fajcila az mi zacalo byt zle a tak som brala probiotika a vitamin c. Potom som otehotnela a cigarety ma zacali napinat aj iqos.

autor
26. okt 2024

@zuzkaa1991 beriete aj počas mrchy?

zuzkaa1991
27. okt 2024

Ano beriem pravidelne obcas zabudnem jeden dva dni ale beriem viac menej su to vitamíny pre zdrvaie tak beriem to ;) ne na cyklus na ovuláciu kedze podla usg folikul som mala kedze Zhodou okolností som bola prave na preventivke ked mi zacinala ovulácia ale nevyslo nam takze viac menej mozno manzel moze mat slabsie spermie ak decembra nepodari sa objednam ho na spermiogram kedze od porodu mam.pravidelnu ms dokonca aj zvykla som mat hlien co dovtedy som nemala

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre