Bolo to biochemické tehotenstvo?

23. sep 2024

Ahojte druhý mesiac sa snažíme o druhé dieťa. No teraz sa mi stalo niečo čo sa mi nestalo ešte nikdy.
Minulý týždeň som si robila test v utorok čo bolo týždeň pred MS (áno viem je to skoro, ale robila som ho preto lebo ma neurologicka posiela na RTG/CT chrbtice tak som jej povedala že zatiaľ sa objednavat nebudem lebo sme v procese snaženia o dieťa a môžem byť tehotná, dohodli sme sa tak nech buď počkám na MS alebo si urobím test a uvidím podľa toho) robila som si teda ten test minuly týždeň v utorok a bola slabulilinka čiarka, tak vravim skúsim o pár dni skusila som v sobotu čo malo byť 4 dni do MS a čiarka bola oveľa silnejšia(pri prvom synovi som presne 4 dni pred MS mala krásne dve čiarky).
Ale hovorím si že skúsim ešte zas o pár dni. Dnes ráno idem na wc s testom a dostala som nemile prekvapenie a to mrchu na nohavičkách. Prišla mi dokonca ešte o 2 dni skôr ako mala. Mala som dostať až v stredu.
Toto je mimochodom už druhý cyklus kedy mi MS Prišla o 2/3 dni skôr. Tá minuly mesiac bola dokoca ešte aj o 2 dni kratšia.
Nikdy som nemala takto nepravidelny. Neviem či to nejako riešiť zavolať dr a upravit nejako ten cyklus alebo skúšať ďalej.
Bolo toto to biochemické tehotenstvo?

ysseba
23. sep 2024

Skôr si myslím, že to nebolo biochemické tehotenstvo. Pri biochemickom zvykne menzes práve trochu meškať. A test si mala akej značky? Typujem, že Pepino alebo Mamatest. Ale aj keby si mala biochemické, tak ako by ti táto informácia pomohla?

petamich
23. sep 2024

Suhlasim s @ysseba pri biochemickom praveze menstruacia meska

autor
23. sep 2024

@ysseba
@petamich tak potom nerozumiem.. od utorka do soboty mi čiarka zosilnela dvojnasobne ale MS prišla skôr.. zas keby je chybný test vyjde mi pozitivny možno 1 ale oba?
Mala som pepino.. pri prvom synovi som mala iba tie, bola som spokojná bol spoľahlivý ukazal bud negat alebo pozit nič medzi tým a vravim 4 dni pred MS som s nim mala krasne 2 čiarky

katariiinkaa
23. sep 2024

Ak to bol pepino, tak je naozaj diskutabilné či to vôbec bol pozitívny test, lebo teraz kolujú vadné šarže. Nájdeš tu milión príspevkov kde ženám dokonca silnela čiarka pár dní a hcg z krvi vyšlo negatívne. Nechápem ako je možné že ich stále predávajú..

ysseba
23. sep 2024

Tak je to jasné, Pepino sa veľmi pokazili, ukazujú slabú druhú čiarku aj z čistej vody. Sama s tým mám skúsenosť. Dokonca mi aj tmavli. Mám potvrdené doktorkou, že som tehotná nebola, ani biochemické to nebolo. Niekoľko po sebe mi vyšlo so slabou čiarkou, potom snehobiely, potom zas slabá čiarka. Mamatest je podobný shit. Rob inú značku testov. Odporúčam dr. Max alebo Livsane z Benu lekárne. Pokukaj si diskusie aj ti na MK aké sú nespoľahlivé.

katariiinkaa
23. sep 2024

Tu napr. pozri v diskusii aké mali baby čiarky a ani jedna tehotná neboli: https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-podla-testov-tehotna-2/

ysseba
23. sep 2024

Toto su tie moje testy falosne pozitivne 😏

pet888
24. sep 2024

mas odfotene tie testy? lebo ak boli vyrazne ruzove, tak mohlo ist o biochemicke tehotenstvo. Menstruacia sa mohla skor spustit napr kvoli nedostatku progesteronu. Popripade, po MS si uz netestovala? Lebo niektore zeny krvacaju aj v tehotenstve.

sense
24. sep 2024

Po ms si si test nerobila? Či to bolo biochemické alebo nie by ti dal odpoveď jedine lekár. Alebo odber krvi. Žiaľ dnešné testy podaktore ti ukazu pozitívitu aj z coly, už tu bol pozitívny test aj 10r dievčatá, dokonca aj muža žiadny duch ale celkom pekna ciarka

autor
24. sep 2024

@pet888
@sense nerobila ešte, dnes mám 2 deň MS a mám takú silnú ako som hádam ešte nemala takže aj to mi príde divné

sense
24. sep 2024

Si mohla ísť ako samoplatca na krv a vedela by si či máš hcg v krvy a akú hladinu či sa jednalo o biochemické alebo len sa prejavila "kvalita" testov

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre