Bolieva aj vás týždeň pred menzesom bruško?

rebekamarcusko
12. máj 2020

Zdravím vás žienky,
S manželom sa snažíme už od Decembra o bábätko. Síce si nesledujem bazalku ani si netestujem ovulku, ale tak približne sa riadim vypoctami. Sex mame pravidelný. Včera v noci po styku som mala neskutočne bolesti brucha cca 20minut, akoby mi niekto mačka maternicu. Takéto niečo som mala, keď som otehotnela so starším. Inak mam menštruáciu bezbolestnu a po dlhej dobe som mala nejaké tie bolesti. Iba cez ovulku(co si myslím ze mam) ma jemne pobolieva jeden alebo druhý vajecnik. Dnes som 23.den cyklu. Bolieva aj váš týždeň pred menzesom bruško? V podstate nechcem radu ani nič také len už sa nemám s kým o tom ani rozprávať. Tak možno len tak po diskutovať o snažení sa o babo a tak. Pekný deň vám prajem a ďakujem vopred za každú odpoveď 😊😘

noemikatka
12. máj 2020

Mna pobolieva aj týždeň pred Ms

rebekamarcusko
autor
12. máj 2020

@noemikatka ďakujem pekne za odpoveď. Tak už asi aj mňa 😂

mala_kari
12. máj 2020

@rebekamarcusko Ahoj, mňa práveže vôbec nebolievalo pred menzesom (ale to je asi dosť individuálne ako ktorá prežívame PMS 😁) takže keď začali menštruačné bolesti mimo menštruácie, hneď som tušila že sa niečo deje (a mala som pravdu 😁😉)

rebekamarcusko
autor
12. máj 2020

@mala_kari no ved uvidíme ci ms príde, neskutočne by som sa tešila keby nie. Prvý cyklus som pila alchymelkovy čaj, lebo som čítala, že pomáha pri snažilkovaní a beriem aj vítaminy s kyselinou listovou. Takže ak by to zabralo, tak už naozaj úverom všetkému 😂😊

mala_kari
12. máj 2020

@rebekamarcusko Možno to bude náhoda, ale nám sa takto zadarilo ten mesiac, kedy som začala brať femibion 1 a piť alchemilku 😁 no a samozrejme hneď potom začal celý ten kolotoč okolo korony takže som myslela na všetko iné len nie na snazilkovanie😁 veľmi držím palce nech tie bolesti v brušku znamenajú bábo 🍀🧡🍀🧡

rebekamarcusko
autor
12. máj 2020

@mala_kari ďakujem pekne, snáď sa zadari. D vedieť ci došla ms alebo nie 😊 kedy máš termín?

mala_kari
12. máj 2020

@rebekamarcusko určite daj vedieť keď budeš testovať, som zvedavá 😁 A ja predbezne podľa menštruácie 3.12. tak to bude zimné bábo 😁

rebekamarcusko
autor
12. máj 2020

@mala_kari jeeej no tak gratulujem. Dám určite vedieť. Budúci týždeň cca budem testovať, tak hneď sem píšem 😊🥰

magdalena807
13. máj 2020

@rebekamarcusko ahoj.. Ja som mala to isté čo ty.. Strašne ma rozbolelo podbrusko a vaječníky po milovaní. Až ma Napínalo na zvracanie. Asi pol hodiny som predýchavala bolesť 🙂 nakoniec som bola tehotná.. Tak držím palce ✊🍀

rebekamarcusko
autor
13. máj 2020

@magdalena807 no aj dnes ráno neskutočná bolesť ako som vstala cca 20min trvala a už druhe ráno mi je na hranie. Musela som si dat rýchlo aspoň banán lebo by som hodila tycku. Ďakujem pekne za odpoveď. Snáď sa už zadarilo 😊

rebekamarcusko
autor
13. máj 2020

@magdalena807 na grcanie tam malo byt 😂

magdalena807
13. máj 2020

@rebekamarcusko tak snáď to je tehotenstvo 🙂 🙏 daj vedieť ako si dopadla... 😊

rebekamarcusko
autor
13. máj 2020

@magdalena807 určite dám. 😊

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre