Bolia ma prsia, mám citlivejší čuch, môžem byť tehotná ?

1. feb 2020

Čaute baby. 7.januara som mala mrchu. Cyklus mam taky ze 28, 29 dňový. S drahým sme mali sexik cez plodné dní. Osem dní po styku som si urobila test, ale bol negatívny.teraz by mrcha mala prísť 3.alebo 4.2. Dnes má akosi trochu bolia prsia,jem slané sladké dokopy, čuch mam citlivejší. Môže byť ešte dajaká šanca té som tehotná? Zatiaľ test robiť nechcem. Myslíte že to bolo priskoro? Ak áno, kedy ho urobit? Diky kocky za odpovede. 🌼

kukulienka83
1. feb 2020

Jasné že to boli priskoro 😅 otestuj az keď ti nepríde ms ako ju čakáš... Mne napríklad pri druhom ukázal test až na 6sty deň meškania, dovtedy bol negatívny

autor
1. feb 2020

A môžu to byť aj tehu príznaky?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katkaba1
1. feb 2020

Negatívny test = žiadne hCG
Žiadne hCG = žiadne "tehotenské" príznaky

denuss
1. feb 2020

ja som bola tehotna 3x a priznaky som mala vzdy velmi skoro, este pred meskanim ms a s negativnym testom..takze kludne to tak moze byt aj u teba, skus test v den ms, ja som vtedy uz mala slabunku druhu ciarku😊drzim palce

bubuzu
1. feb 2020

Ahoj, tieto "priznaky" som mavala aj ja, vzdy pred bliziacou sa ms. Asi to maju vsetky zeny, ktore tuzia po dietati, ze zrazu sa u nich zacnu prejavovat klasicke priznaky tehotenstva,aj ked v tom nie su. Ale potom,ked som naozaj bola tehotna, prisli vsetky zmeny chuti,voni,bolave prsia...az o nieco neskor. Ale aj tak som vedela,ze som v tom,pretoze bolo zrazu cosi inak. Drzim prsty,myslim ze ked budes tehotna,budes o tom vediet skor ako si urobis test.

kukulienka83
1. feb 2020

Ja som nemala príznaky ani pri jednom...nič mi nebolo celé tehu

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre