Boli ste aj vy nedockave či budete tehotná alebo nie?ja mám týždeň do menzesu a neviem sa dočkať
Po par mesiacoch snazenia cloveka tento prvotny optimizmus prejde... ale tak drzim palce, nech vam to vyjde hned.
@isadoraisa prečo by mala byť v prdeli? Je to úplne normálne že je nedockava...nevieš či nemá nieco už za sebou, či to nie je roky vytúžené dieťatko, či sa nesnažia opäť po nejakom potrate, či jej neumrelo dieťatko atď. Vôbec nič nevieš ale musíš dať nejaký komentár však?
@lucia851 áno aj u mňa to tak bolo...je to v poriadku, každý to prežíva inak....😊
@michala_1990 pozri si jej prispevky a nemudruj. Napriklad https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/mozem-ostat-tehotna-posledny-den-menstruacie/
Ach Lucka, velmi ti prajem, aby ti tento optimizmus vydrzal co najdlhšie a sklamania, ze sa to nepodarí na 1x, ta obchádzali... Ta nedočkavost a túžba je krásna, pozor len, aby tie prehnane ocakavania nenadobudli čoskoro pocit frustrácie, ze to nemusí vyjsť hned.. Je tam tenká ciara... Ja odporúčam zo začiatku s väčšou pokorou a o to väčšia bude následná radosť, keď sa to podarí 😊 držím palce
@isadoraisa a čo ako teraz ju mám súdiť ? Nevidím na tom nič zle...za to som si pozrela tvoje komentáre k rôznym foram a mám dosť 🤦 očividne si na modrom koniku zvysujes svoje ego
@michala_1990 dobre :D
@lucia851
ahoj, jasne bola. A po par mesiacoch som si povedala dosť. Uz sa nebudem kontrolovat, kaskem na to. Aj ked to klane az o rok tak ok. Odmietam sa zameriavat na tehotenstvo.
Na druhy mesiac som otehotnela 😁 ani som nevedela. Este ked som mala dostat ms, doniesol muz po dllllhom case vyna na ochutnavku 😂 Tak vravim, supwr aspom sa mi spusti skor. No na 4ty den meskania som skepticky robila test a kolajnice ako ďas.
Prajem ti rychle otehotnenie a krasne tehotensvo i materstvo 🙂
samozrejme.. myslim, ze len maloktora nie je nedockava, ak chce byt tehotna..
@isadoraisa prečo?
@isadoraisa ty len každého odsudzujes si egoistka
Nie, nebola. Brala som to realne. Aj tak 30% tehotenstiev su biochemicke.
@lucia851 a to s muzom ci milencom? Nerypem. Len ma to fakt zaujima 🙂
@veronikaszabova milencom
Nie. Vedeli sme, ze chceme babo. Prestali sme sa chranit, ked to prislo tak to prislo.
Prvé 4 mesiace 😂 potom som už tušila, že to tak skoro nebude a prestala som testovať.
@veronikaszabova už som to s ním ale ukončila definitívne
@lucia851 no muz sa "potesi", ak nahodou ostanes tehotna...
Nie. ;D
@veronikaszabova on si nedáva taký pozor takže mu kľudne môžem povedať že to je jeho
@lucia851 nemyslis vazne...🤦
@veronikaszabova ano myslím
@lucia851 vies co... Dufam, ze si neotehotnela. Ja si ta pamatam este s tvojim minulym nickom, viem co vsetko si bola schopna urobit, aby si otehotnela....lebo muz nechcel. A ty sexujes s druhym a pripadne tehotenstvo hodis na krk muzovi? chore....
@lucia851 Dúfam, že ťa ten chlap nechá.
Lebo toto je choré čo tu čítam.
@medda_beda ja som nechala jeho chvalabohu
@veronikaszabova to je nejaký troll 🤦
@mell27 praveze nie je... A to je na tom asi to najhorsie :(
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lucia851 :D :D :D zena ty si tak v prdeli ze koniec