Ahojte, potrebujem radu, menštruácia mi mešká nejaké 4dni mala prísť 22. a pred tým ako som ju mala dostať až do včera tak ma bolelo strašne podbruško čo je už 5dni a dnes sa tie bolesti uvoľnili a na intimke som mala trochu ako keby špinenie ale krv to nebola, bojím sa ze co by to mohlo byt stretli ste sa s tým? Lebo nejakého 8-10 neviem presne som mala ovuláciu, a až teraz by sa tam uhniezdilo a preto aj to špinenie? Nechápem to lebo mne to pripadalo ako tehu príznaky, zle na žalúdku, vracanie,... Ú lekára som bola 30.vsetko v poriadkua.. Ešte som brala aj od toho 30.infolic combi a kvapky gynex keď ze sa snažíme o bábo. A na teste som mala takú mini druhu čiarku.. Už nechápem od čoho by to bolo mate aj vy skúsenosti?
@simik7192 urcite nejde o uhniezdovanie 15 dni po ovulaciu.
Pravdepodobne sa ti spusta nenzes.
@simik7192 btw inofolik predlzuje cyklus
@simik7192 dnes je 25.8, tak ti meska len 3 dni, nie 4.
@veronikaszabova
@majamat tak už nič dievčatá ms prišla 😥 a. To som si myslela že sa to podarilo keď som brala ten infolic combi aj gynex 😓
@simik7192 7m nie ej este tak dlha doba, nie kazdemu to vyjde rychlo. ja som zazila 2 extremy. 2 tehu na prvy cyklus a teda po potrate sme sa snazili 3r a nic. uz mam vek, tak sme to vzdali. nastastie otehotnela sestra, tak sa vytesujeme z jej drobca. sestra otehotnela po 1,5r. u nej ulohu zohraval aj vek a aj problem so stitnou zlazou. leiky berie, ale ked stitka nefunguje, uz to nie je ono.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@simik7192 kedy si bola u dr? co ej 30? a ako vies, ze si mala ovulku 8-10?
kludne mozes byt tehu. spinenie nemusi byt uhniezdovanie, na to by bolo neskoro,a k si mala ovulku 8-10DC,a le skor to moze byt naznak ms, ktora mozno pride,a lebo nepride. stava sa to aj pocas tehu.
pripadne ak si tehu, moze to byt aj zacinajuci potrat ( no snad nie je ).
este je tu dalsia moznost, ze tehu nie si, mas hormonalnu poruchu ( moze byt prechodna ) a preto ti ms neprisla normalne, je posunuta a zacina spinenim. ja mavam 2 dni pred ms spinenie. zacalo mi to tak pred 2r, ale u mna je to aj vekom. u teba to moze byt opat nieco prechodne.
a tiez moze byt, ze si mala posunutu ovuku, lebo po ovulke mas mat zvycajne ms po 14dnich a ak si ju mala 10-teho, tak to vychadza aj tak az 24.8. takze to proste je taky zaciatok ms.
ak by si mala ovulku pred 2t a si tehu, test by ti to uz mohol ukazat, tak si ho pre sitotu urob.