Ahojte baby. Už asi tretí mesiac ma cca od ovulácie po začiatok MS neskutočne bolia prsia. Idem aj na mamografiu ale až v auguste. Mávate to niektorá? Čo vám pomáha? Existuje na to niečo?
Pokúšame sa aj o bábo, že či to nemôže mať súvis aj s tým alebo čo to má byť. Nikdy predtým som toto nezažívala.
Ďakujem sa rady
@milka1988 No keby to malo byť začínajúcim tehotenstvom tak som najšťastnejšia na svete 🙂
Ale teda nepotešila si ma, že to môže pretrvávať dlho :/
@luckalucka13 no veru ja som to mala roky tak, ani som si nemusela sledovat cyklus a vedela som v ktorej faze som kvoli tomu ze ma niekedy tak boleli ze som si ich musela pri chodeni az drzat :D nie je to prijemne no, my zeny musime vela toho znasat kazdy mesiac :/
ja to mam tiez uz niekolko rokov a vyhoda, nemusim sledovat cyklus 🙂 Bolest je brutal niekedy, ale nemam to ako zmenit a lieky uzivat rozhodne nemienim (tym myslim ani antikoncepciu). Vzdy zacnu boliet po ovu, prvy tyzden sa da, ten druhy je neznesitelny a v ten den ako prestanu boliet dostanem vzdy ms 🙂 cize aspon viem, kedy pridu 🙂
@luckalucka13 mozno su nejake homeo, ale neskusala som, ja nie som schopna nic pravidelne uzivat 😂 Gyn mi povedala ze ked tak antikoncepcia, ale take "svinstvo" ja veru nie. Takze ine ako sa s tym zmierit mi neostava. A ako pises, ked ma dcera aj len obijme, tak rovno placem, ale snazim sa vydrzat ❤
@hanka_se no antikoncepcia ani u mňa neexistuje nakoľko sa snažíme o druhé. A s pravidelnosťou užívania.. no.. sme na tom podobne 🤣 ledva zvládam inofolic brať a aj to zabúdam 🤣
Tiež som natom rovnako 10dni pred ms začnú boliet až neznesiteľné citlivé a aj napnute teraz sa nesnažím ale ak by sme sa snažili táto bolesť by ma vzmiatla len tým že je lebo prvá dcérka bola takto odhalena🤭😆
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@luckalucka13 je to hormonmi mala som to tak vždy od ovulácie až do príchodu ms, teraz som v 8tt a stále bolia už neprestali. Robí to progesterón
Telosa mení neustále, nefunguje celý život rovnako ani ženský cyklus. Do 20 tky sa správa inak, po 30 tke, po 40tke, mení sa hlien, bolesti, dĺžka ms atď