Bolestivé IUI

7lenka11
20. aug 2021

Ahojte, ako ste zvladli IUI? Mna prekvapila neprijemna bolest a silny tlak, este po 12hodinach citim bolest "tam dole". Doktorka povedala, ze sa musela predrat cez krcok, ze akosi to neslo a musela ist silnejsie, ako sama cakala. Mate niekto podobnu skusenost? Vsade som citala, ze ide o bezbolestny zakrok.

thereisabear
20. aug 2021

Mala som to podobne, hoci ma bolelo iba samotné iui, neskôr už nie. Nebola si predtým cikať? U mňa to bolo tým.

7lenka11
autor
20. aug 2021

@thereisabear na wc som bola asi 2 hodiny predtym, to by som nezvladla, ak by som mala drzat tak dlho a az do toho zakroku 🙂

petkasaurus
21. aug 2021

Mna to nebolelo, ze tam je tensia ta kanyla, nez vyšetrenie priechodnosti vajickovodov, to ma bolelo hrozne..

frida1990
21. aug 2021

@7lenka11 ja som tiež nič necítila, krčok by mal byť otvorený a poddajný cez ovu , no ťažko povedať každé telo je individuálne

7lenka11
autor
21. aug 2021

@frida1990 no mne doktor povedal, ze po ovitrelle pride ovulacia v piatok vecer, no zakrok som mala cez obed.. cez vikend nerobia, takze to takto vyslo

7lenka11
autor
21. aug 2021

@frida1990 uz chapem, ze som zrejme nemala este dostatocne otvoreny krcok a musela sa cez neho predrat nasilu, asi preto to bolelo

frida1990
23. aug 2021

@7lenka11 každopádne, lepšie ked sa robí zákrok skôr než neskôr 🙂 mne spravili kvôli víkendu neskôr, v pondelok keď už bolo po ovulacii a samozrejme to nevyšlo, takže načasovanie ste vy mali super, plavci sa dostali kam mali, hoci aj cez malú bolesť ale hlavne že sa dostali 🙂 držím palce,

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre