Bolestivá ovulácia a otehotnenie

4. jan 2024

otehotneli ste, prosim, niekto pri bolestivej ovulacii? ak ano, pred nou, pocas alebo po nej? kedy je to najpravdepodobnejsie? dakujem

bolarazjedna
4. jan 2024

Myslím si, že to nemá žiadny súvis, miera bolestivosti a šanca na otehotnenie...

luckajozko21
4. jan 2024

Bolestiva ovulacia mi sluzila na miesto ovulacnych testov. 2 ci 3dni pred (cize ked uz som vedela, ze citim bolesti a ze budem mat ovulaciu) + 1 den po a podarilo sa. Ten 1 den "po" to je skor taky moj odhad. Brala som do uvahy aj zmenu cervikalneho hlienu.
Mozes si to skusit 1 mesiac odsledovat aj testami, aby si si vedela identifikovat kedy asi ta ovulacia prebieha a ako sa cca citis. Ratajme aj s tym, ze niekolko dni ta spermia dokaze prezit, cize pokial nie ste par kt. ma sex kazdy den, tak skuste kazdy druhy v tomto obdobi.

andie2810
4. jan 2024

Takisto stale 2-3 dni pred ovu bolesť, keď folik pukol tak bolesť prešla... sex sme mali 2 dni pred ovu, deň pred ovu a 1 deň po ovu... akurat v deň ovulacie nič nebolo

svetlonos
4. jan 2024

Mne jednavpani hovorila, ze vzdy picas bolestivej ovo otehotnela a malo to vplyv aj na pohlavie - 3x synovia 😁 S tym pohlavim to bude capina ale otehotnela.

petka2016
6. jan 2024

Ja som poslednú ovulaciu dosť silno cítila vedela som ze ovulujem v tu noc sme hneď mali styk a aj ráno hneď a bum otehotnela som. Ale presne som vedela že ovulujem cítila som

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre