otehotneli ste, prosim, niekto pri bolestivej ovulacii? ak ano, pred nou, pocas alebo po nej? kedy je to najpravdepodobnejsie? dakujem
Bolestiva ovulacia mi sluzila na miesto ovulacnych testov. 2 ci 3dni pred (cize ked uz som vedela, ze citim bolesti a ze budem mat ovulaciu) + 1 den po a podarilo sa. Ten 1 den "po" to je skor taky moj odhad. Brala som do uvahy aj zmenu cervikalneho hlienu.
Mozes si to skusit 1 mesiac odsledovat aj testami, aby si si vedela identifikovat kedy asi ta ovulacia prebieha a ako sa cca citis. Ratajme aj s tym, ze niekolko dni ta spermia dokaze prezit, cize pokial nie ste par kt. ma sex kazdy den, tak skuste kazdy druhy v tomto obdobi.
Takisto stale 2-3 dni pred ovu bolesť, keď folik pukol tak bolesť prešla... sex sme mali 2 dni pred ovu, deň pred ovu a 1 deň po ovu... akurat v deň ovulacie nič nebolo
Mne jednavpani hovorila, ze vzdy picas bolestivej ovo otehotnela a malo to vplyv aj na pohlavie - 3x synovia 😁 S tym pohlavim to bude capina ale otehotnela.
Ja som poslednú ovulaciu dosť silno cítila vedela som ze ovulujem v tu noc sme hneď mali styk a aj ráno hneď a bum otehotnela som. Ale presne som vedela že ovulujem cítila som
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Myslím si, že to nemá žiadny súvis, miera bolestivosti a šanca na otehotnenie...