Bolestivá menštruácia odkedy sa snažíme o bábätko

veronika428
12. mar 2019

Ahojte, mam otazku..snazime sa iba 2 mesiace a zatiap nic, ale obe menstruacie som mala neobvykle bolestive..nehovorim ze predtym som bolesti nemala, ale teraz mi bolo zle az na zvracanie a bolesti neskutocne ani lieky nezaberali. Nema niektora z vas podobne skusenosti? Dakujem

ja197
12. mar 2019

@veronika428 to bude psychika, nemyslím to v zlom, sama viem čo všetko som si začala na sebe oveľa viac všímať keď sme sa začali snažiť...predtým si to len nevnímala tak ako teraz, ako každá žena pri snažení sa viac sleduješ...

ester177
12. mar 2019

@veronika428 mne sa to tiez stalo, ale nie 2x po sebe, ale kazdy 2. - 3.mesiac. Zacali sme sa snazit v septembri 2017, v novembri mi ms meskala tusim 2 dni, a mala som take kŕče, že mi bolo na vracanie. Mala som pocit, ze nieco je inak, mala som ovela viac nafuknute brucho nez predosle mesiace. Som si myslela od ovulky,ze sa to podarilo. Len potom prisla ta bolestiva ms. Pripadalo mi to ako mikropotrat. Podobne bolesti som mala potom v januari, ked som mala MA v 7.tt. Neviem, ci su to len domienky s tou bolestivou MS, ale urcite nebola obycajna a klasicka. Po tom MA v januari som potom mala v aprili biochemicke tehu, 2 tyzdne mi meskala ms, na teste viditelna ale nie velmi silna ciarka. Na to mi dr. zobrala krv na mutacie, vyslo mi MTHFR heterozygot. Zacala som teda brat aktivnu formu kyseliny listovej (od Generica) aj femibion, chlorellu, vitamin E. V septembri som pridala enzymy na riedenie krvi a proti zapalu (tiez pomahaju na autoimunitnu reakciu proti embryu) serrapeptazu a nattokinazu. Cele mesiace som hladala info na nete hlavne na zahranicnych strankach bolo viac info o moznych pricinach, preco sa nam nedari. Mala som podozrenie na hustejsiu krv, a tieto enzymy zrejme pomohli. V danom mesiaci, ako som ich zacala brat (akurat v case ovulacie) som uz ostala tehotna. Zo strachu pred dalsim potratom ich beriem doteraz, spolu s chlorellou. Cez zimu aj 2 balenia wobenzymu som vybrala. Tolko moja skusenost so snazenim...

topasitta
13. mar 2019

@veronika428 nevyrastol ti polyp v maternici?

veronika428
autor
14. mar 2019

@topasitta v novembri som bola na gynde na prehliadke vsetko bolo v poriadku, ja verim ze nic mi tam nevyrastlo lebo uz kvoli cyste nemam jeden vajecnik a vajcovod tak verim je je tam vsetko ok lebo deticky chceme

topasitta
14. mar 2019

@veronika428 ja som tak mala koncom septembra vsetko ok, zaciatkom novembra polyp, v decembri operaciu a uz brali rovno dva. Ale aj odvtedy mam minimalne prve dva dni bolesti, tak asi to tym nebude, a myslim ze ani psychikou, lebo bolesti mam hadam od 12 rokov ☺ pomaha mi par dni pred ms pit vela cistej vody, aspon 3 litre, vtedy to boli menej

topasitta
14. mar 2019

a ak sa vam rok nebude darit, najdi si lekara ochotneho to riesit

ester177
15. mar 2019

@veronika428 na prevenciu proti cystam, aj na ich osatranenie je serrapeptaza perfektna, aj moja dr. mi to povedala na poslednej poradni. Urcite by som si ju nasadila, keby som mala tieto prolemy. Nie je az taka draha, a robi zazraky.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre