Ahojte chcem sa opytat , ze ci to aj Vy tak precitujete v 12, 13, 14 dc ze Vas boli v podbrusku slabe krce a prilis velka chut na sex ... kazdy mesiac presne vtychto dnoch mam take slabe krce ... teraz som mala 29 dc a pred mesiacom 36 mam tak stridavo raz dlhsi cyklus potom tak normalny od 26-29 styk mame skoro kazdy druhy alebo treti den a stale nic len nechapem preco len tie dni su krce a ine zase nie ? Moze to byt ze foliky sa zvačsuju ? Uz sme skusali vsetko ale aj tak sa nedari 😏
@suzitok keby je to ovulacia tak uz mam asi 50 deti 😐 stale skusame aj cez tieto dni ked citim tie krce a ked citim tiez najvačsiu chut skocit na snubenca ale stale nic
Tiež ked mam aj dlhe cyklu 36 aj vtedy som to tak citila od 12-14 dc vzdy ked mam dlksie cykly tak si tak pocitam ze dva tyzdne pred ms mam sancu otehotniet tak mi povedal moj gynekolog ... cez tieto dni ked to takto citim mam radsej mat sex aj viac krat za den , alebo staci len raz ?
@martinka00623 ovulacia ked prebieha to neznamená, že musíš na 100% vtedy otehotnieť... kľudne mozes mat ovulaciu a nic sa neuhniezdi..
@suzitok Ano to viem len kazdy mesiac dufam ze by sa mohlo podarit a stale nic 😒 moze to byt tym ze som potratila cez leto ? Zeby zato sa nedarilo ? Alebo velmi tlacim na pilu ? Proste sa neda nato nemysliet , snazim sa kazdy mesiac nato nemysliet neratat ziadne dni cyklu ani nic ale neda sa
@martinka00623 nesledovala by som sa tak, nechala by som tomu voľný priebeh...moze mat na to vplyv aj psychika, ze sa na to velmi zameriavas...
@martinka00623 tiež som mala v lete MA a tiež sa ešte odvtedy nezadarilo....
A to co popisuje môže byť kľudne ovulácia ak keď teda ovulácia nemusí hneď znamenať že sa aj 100perc Zadari a ani psychika robí tiež svoje....
@sense Ano máš pravdu psychika robi svoje ! Ja mam zvyseny prolaktin dobrala som tabletky na jeho znizenie , otehotniet sa mi podarilo zvysenym prolaktinom po 2,5 roku ale skoncilo to spontanym potratom a teraz bude 9 mesiacov co zase sa nedari ! Vitaminy beriem pyridoxin a kyselinu listovu vitamin E
@martinka00623 viem, že túžba po bábätku býva neraz veľká. Mám za sebou 2x MA. Potom som sa zmierila s tým, že deti už teda mať asi nebudem. Keď som prestala na to úplne myslieť a povedala si, že to tak asi má byť vystúpil mi do života môj synček 👣.
ja som tiež mávala také počas týchto dní a týžden pred ms bolesť prsníkov ale PCO takže k ovulácii nedochádzalo a predsa som mala krče 🙂
@miirka123 aj ja si myslim ze krce pocitujem ale k ovulácii nedochádza ! Prsia ako kedy citim minuly mesiac som mala hned po menstruacii bolest prs ! Hlien nikdy nemam ako plodny ze by bol priesvitny a natahoval by sa vobec
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Podla mna je to ovulácia