Ahojte, minule som tu písala že som bola u doktora, povedal mi že podľa MS som v 8 týždni ale podľa sona 6 tt. Povedal, že nepočuje srdiečko a možno je tam problém. Mám prísť o 2 týždne či plod podrastie.
Chcem sa ale spýtať, bolieva ma podbruško čo viem že je v poriadku, ale asi 3 dni ma boli v podbrušku iba na pravej strane (kde predpokladám že je fazuľka, pretože som ju tak videla na sone). Myslíte že je v poriadku keď ma v tej pravej časti bolí, trošku až tak pichá. Máte s tým niektorá skúsenosť? Priznám sa, že sa už dosť bojím, a to ešte tak dlho čakať :( Ďakujem
A bolieva ťa aj na pravej strane len? Mávaš to aj ty?
Môžeš mať aj cystu, mňa bolievala pravá strana, ale ja som napokon o bábätko prišla v 9.tyzdni...
Žiadne príznaky, nič som nemala a pri kontrole už mu srdiečko nebilo... 😢
podla mna by si sa nemala stresovat, moze byt, ze to proste iba tym ako rastie babatko ale uvidis ako to na najblizsej kontrole
No ja som skoncila na chirurgii s podozrenim na zapal slepaku... Preslo to, ale zas sa to po 3 tyzdnoch vracia :/ nerada by som skoncila na operacnom stole :/ cudne bolo, ze to bolelo dole v podbrusku... Ale ked mi prehmatali brucho, nasli zdroj odkial to vyzarovalo... Ach jo snad to zas odide...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Myslim ze je to normalne, ako rastie a rozpina sa sliznica.Aj ja to tak mam.Drzim palce