Bolesti pŕs prestali - nedošlo k uhniezdeniu?

25. feb 2021

Ahojte... snazime sa o dieťa s mužom a tento mesiac som si už už myslela ze to vyslo, kedze od cca 7DPO ma tak nehorazne začali bolieť prsia, ze som nevedela spávať, a natierala som si ich alpo. Vyslovene akoby som v nich mala krče, alebo tahave pocity aj v klude, navreté, žily vystupene, proste strasna bolesť. Hovorila som si, že to musi byť ono, kedze taketo bolesti som nikdy nemala. na 10 dpo ako mávnutím čarovného prútika tie silné bolesti presli a ustalili sa na klasických PMS bolestiach. MS mam dostat za 2 dni....myslite, že ked ma prestali bolieť prsia, tak nedošlo k uhniezdeniu ? PROSIM skusenosti mamičiek, ktore to takto mali a boli tehotné. Ďakujem

pininka1
25. feb 2021

Tazko podla.tohto hodnotit, ale ja psychika robi vela, ale.ked mas dva dni do ms ja by som to nevydrzala a urobila by som si test.

autor
25. feb 2021

@pininka1 negativny, biely ako čerstvo napadnutý sneh... a psychikou tentoraz to ani nemoze byť, lebo tie bolesti boli neunosné a proste odrazu nič

pininka1
25. feb 2021

Ja som toto mala, tri mesiace mi uplne telo simulovalo tehotenstvo, totalne mi blbli hormony. Ak ked sme sa nesnazili a nebolo v podstste z coho byt tehotna, strasne ma boleli prsia, ms meskala aj dva tyzdne a bolo mi hrozne zle. Robili ti aj hormonalny profil?

autor
25. feb 2021

@pininka1 nie nič zatial....za rok som mala 3x biochemické tak mam strach ze to bude znova... nekonečný pribeh toto. Počkam este do MS s testom i ked mam pocit ze ho zbytočne miniem len

pininka1
25. feb 2021

Urcite by som za tym isla aj na hematologiu. Drzim prsty.

maximilie
25. feb 2021

Priznaky tehotenstva spôsobuje hcg , ktorý by uz test zaznamenal
Ak sa nemýlim... takto som to mala vysvetlene ja
Takže ak mas bolesti prs a negatívny test , tak to nebude spôsobené tehotenstvom

autor
25. feb 2021

@maximilie momentalne uz nemam, mala som, ale to bolo relativne skoro aj na tehotenstvo.. ze by nejake horm. zmeny? neviem no.. ale citim ze z toho nic nebude tak ci tak. Aj BT mi klesla o 0,30 stupne

mikasz
25. feb 2021

Moze to byt hormonalna nerovnovaha. Urcite by som si dala vysetrit horm.profil, tsh, vit.d
Ak si mala uz 3x biochem.tehu, tak je na mieste sj vysetrenie hematologie, reprodukcnej imuno ci genetiky, ci tam nie je nejaky problem

autor
25. feb 2021

hned ako mi pride MS sa objednavam..

megy1112
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre