Ahojte. Potrebovala by som sa poradit. Koncom februara som podstupila laparoskopiu pre mimomaternicove tehotenstvo, s tym,že mi zachranili aj vajcovod aj vajecnik. Lenze stale mavam bolesti vajecnika .Mali ste niektora po laparoskopii nejake tazkosti?Bola som po prvej menstruacii u gynekologa na kontrolu a povedal ze je vsetko ok. Uz aj druhu menstruaciu som mala taku normalnu bez nejakych tazkosti, len ten vajecnik ma pobolieva dost casto..
Budem vdacna za kazdu odozvu..🙏
@jedlee no to bolo tak ze ja som to mala vo vajcovode, ale sa mi to samo vypudilo do douglesovho priestoru cize to stacilo odsat.a aj dost skoro sa na to prislo...cize to uz stale budem mat take citlive ci ako mam chapat🙄😄lebo len na tej strane ma boli kde som mala mimomaternicove ..ale proste ved operacia bola koncom februara a je jun tak preto som prekvapena ze eate ma to pobolieva
Taktiez po laparke, kde mi odoberali z vajecnika (11/2018) ma kazdu ovulaciu a menstruaciu boli.
Ja som rok po a tiež každú ovuláciu aj menštruáciu boli.
Baby, podarilo sa vám ešte otehotnieť? My skúšame a nic
@adika_pl Podarilo. Ale mozno to bolo z toho druheho.
Ahoj minuli rok v septembri som mala mimomaternicove tehu, zasiahnuta lava strana vajcovod zachranili, krvacala som do brusnej dutiny....od vtedy stale pobolieva a ked ovulujem alebo menstruujem s neho velmi to boli, rovna sa to tej bolesti pred operaciou ...4dni do zadu som zistila ze som tehu....bohuzial doslo k oplodneniu znova s lavej strany...boli ma a bojim sa najhorsieho,ze sa zopakuje zas mmt....ten vajcovod bide navzdy boliet, koli zrastom....radsej ho dat prec ako ho nechat v tele, zvysuje to riziko opatovneho mmt
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, prosim ta ako sa to podarilo, ze ti zachranili vajcovod? Ja som po laparke kvoli mimo, ale mne vajcovod vzali lebo praskol. Zistili ti to vcas?
K tvojej otazke, mna vajecnik na tej strane tiez bolieva dost a pred tym som take bolesti nemala. Mozno z tej operacie.