Ahojte 🙂
Len krátka otázočka 🙂 snažíme sa otehotnieť...zaciatkom týždňa sme sa zase "snažili" a pocas ma začalo silno bolieť v pravej časti podbruška....ďalšie dni ma na tej strane pichalo a potom už nie....som z toho nejaká neistá....neviem co to bolo...ci ovulácia alebo niečo iné....k lekárovi nejdem lebo ma už nič nebolí tak nevieeeem teraz 🙂
@joysi mohla to byt aj ovulacia .. uhniezdovanie je cca po 5 dnoch takze asi skoro.. no pockaj na menzes a uvidis .
@lucka12399 ďakujem za odpoveď 🙂 tiež som si myslela, že to mohla byť ovulácia... pred tým som to nikdy tak nemala....bolo by krásne, keby som bola tehotná ....
@joysi nemysli na to.. mozno sa zadarilo .. a ked nie tak hlavne si nerob tazku hlavu .. 🙂 raz sa zadari.. len treba nerozmyslat len nad tym ..
@lucka12399 ďakujem za milé slová....nevydrzala som a spravila som si test...je negatívny :( tak neviem uvidím skúsim ešte neskôr spraviť :(
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mohla to byť ovulácia