Bolesť v podbrušku, môže to byť uhniezďovanie?

kittyna5
26. aug 2019

Dobrý deň, neviem či to sem patrí, no chcela by som sa spýtať ako to funguje s uhniezďovaním v maternici. Tento mesiac som mala ovuláciu z ľavého vaječníka a je možné, že mám bolesti na pravej strane podbrušia, z toho, že sa vajíčko uhniezďuje tam? Ďakujem za odpoveď 🙂

fialka1318
26. aug 2019

@kittyna5 ahojky u mna uhniezdovanie prebiehalo takto- v utorok vecer hrozne bolesti krizov a menstruacne krce..celu noc bolesti..rano som sla na wc a na vlozke som nasla par kvapiek a tak som sem tam nasla cely den par kvapiek a vecer uz nic prestalo to a aj bolesti sa zmiernili 🙂 len ma par krat pichlo pri pravom vajecniku 🙂 a o dva dni nato pozitivny test 🙂 ale ja som po ivf 🙂 ale to uhniezdovanie vobec nemusis citit a nemusi sa ti nijako prejavit 🙂 kazde tehotenstvo je jedinecne a inak prebieha 🙂 su baby ktore nevedia dlho ze su tehotne lebo nemaju okrem vynechania ms ziadne priznaky 🙂 skus si urobit po meskani ms test a uvidis ci si tehulka 😉 drzim prsteky 😉

kittyna5
autor
26. aug 2019

@fialka1318 ďakujem 🙂 no ešte pár dní počkám a potom skúsim test. Aj mňa pravdepodobne čaká IVF pokiaľ sa nám nebude ďalej dariť 🙂

fialka1318
26. aug 2019

@kittyna5 drzim prsteky nech nemusis ist na ivf ☹ ja mam za sebou dve -prve neuspesne a druhe vysiel hned prvy vklad som v 13tt 🙂 a babanku sa dari 😉 prajem ti tehulkovanie velmi a drzim prsteky :-*

miadi
26. aug 2019

Nie uhniezdovanie je v strede uplne dole pri ohambi.

kittyna5
autor
26. aug 2019

@fialka1318 gratulujem teda, hlavne veľa zdravia prajem 🙂 🙂

kittyna5
autor
26. aug 2019

@miadi ďakujem za radu 🙂

miadi
26. aug 2019

@kittyna5 nie je za čo. Mozno ho ani nebudes citit. Hlavne klud raz to pride. Ako dlho sa snažite?

nasasa_1
26. aug 2019

Moze to byt kludne ale tak isto aj kopec inych veci alebo len obycajna bolest v podbrusku, treba pockat este a drzim palce 🙂

kittyna5
autor
26. aug 2019

@miadi od apríla tento rok

miadi
26. aug 2019

@kittyna5 to je len 5m preco uz uvazujes nad IVF?

kittyna5
autor
26. aug 2019

@miadi lebo mám PCO a aj iné zdravotné problémy, ktoré to komplikujú a doktor povedal, že to možno bude jediné riešenie keď sa nebude dariť normálnou cestou. Ale zatiaľ to nenaháňam nejak.

eliaska101
26. aug 2019

@kittyna5 to je dobre, že to nenaháňaš. Treba tomu nechať aj čas. Držím palce, aby sa podarilo 🙂

miadi
26. aug 2019

@kittyna5 tak drzim palce. A skusajte aspon rok az potom inou cestou moze sa zadarit akurat ked uz to budes chciet vzdat .drzim palce k uspechu.

d_anica
27. aug 2019

@kittyna5 Ja si myslím, že by to mohlo byť. Inak, ja včera to isté, plus večer trošku krvi. Pri prvom tehotenstve som to tiež tak mala, tak uvidíme. Držím palce a daj vedieť!

kittyna5
autor
27. aug 2019

@d_anica ďakujem 🙂 aj ja držím palce nech ti to vyjde ;)

cirilka
15. dec 2019

Dobrý deň,s priateľom som mala styk 1 a 9 januára.Ms mi začala 2-6 januára a 4 deň mám jemne bolesti krížov a podbruška.Mam 32dnovy cyklus.Napr,keď upratujem dlhšie ako 10 minút tak si musím ľahnúť alebo sadnúť a cítim takú ulavu.Moze ísť o uhniezdenie?test je zatiaľ negatívny.Dakujem

zara1984
23. mar 2021

Ahojte, 1.3. som mala menzes a 15teho sme mali pohl.styk. Od piatku večera 19.3. som začala mať divné pocity v podbrušku, 20teho ráno som po pohl.styku zakrvácala, do 2 hodín to ustalo. potom len hnedé špinenie. 22.3. som bola u lekára, spravil sono. Videl žlté teliesko. Buď ovulácia, alebo sa zadarilo. Test sa ukazuje negatívny. Menzes mám dostať 28.3., mám 28 dňové cykly. Lekár nevedel potvrdiť tehotenstvo, ale na ovuláciu dvadsiaty druhý deň mi to príde neskoro.
Ďakujem za Vaše názory a skúsenosti.

bessdonna
20. máj 2022

@miadi a predtym sa nemoze objavit bodava bolest vo vajecniku?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre