Dobrý deň chcem sa opýtať. S priatelom sa snažíme o bábätko. Pohlavný styk sme mali naposledy 30.6 . Kedy som mala ovuláciu. Keďže chodí na 10dni do roboty. V posledné dni ma bolí v podbrušku a neviem s čoho? Tehu.test som ai este nerobila. Myslíte že to môže byť prvy príznak tehotenstva?
Ďakujem
@kahanikova Ďakujem
Neries a vyckaj ...
Ja som mala tiez dlho pred menštruáciou pocit ze uz ju dostanem a je to tehotenstvo 🙂
Vzdy si ako prve urob tehotensky test, ale NAJSKÔR 10 dni po ovulacii. Idealne 12-15 DPO.
Takychto priznakov budes mat kazdy cyklus 10 🙂
Mňa by skôr zaujímalo,či aj pred 60.rokmi si robili ženy ovulacne a tehotenske testy 😂😂😂
Všetky tu riešime deň po dni ovulku a máme jedno max.dve deti s odratymi ušami a kedysi naše babky a prababky aj 8,10,12 detí mali a ani nevedli kedy cap priletel 😊😊😊
@janulka2811 oni otehotneli lebo neriešili a ich psychika bola aj tak nastavená, že neriešia... proste otehotnela, tak sa tešila, neotehotnela, tak to ani neriešila, tu ženy oplakávajú každý negatívny tehotenský test, ako dôchodcovia zdraženie rožku.. a taktiež stres, na ženy sa teraz v práci toľko nakladá, že sa nedokážu uvolniť ani doma pri prekne chvíľke s mužom , takže preto oni mali toľko detí a preto to tu žiadnej nejde
@kahanikova veď ja viem,že to je touto hnusnou uponáhľanou dobou,no treba sa nesustredit na bábätko ale nechať to na volnej nohe,ak ovsem nie su zdravotné problémy 👍
@janulka2811 presne tak, tiež som toho názoru, že si treba užívať tú chvíľu, nie riešiť či konečne otehotniem
@natalkinmarek mám podobné príznaky , bolo to nakoniec to tehotenstvo? ☺
@katulienkaja No vzhľadom na to že mi meškál menzes 7dni a potom som.menzes mala len 2dni. A býva my zle, lenže tehu.test mi ukazuje negatívny
@kahanikova @janulka2811 baby zdielam vas nazor, my sa s manzelom tiez snazime a ked som sa tu docitala o bazalnej teplote, ovulacnych testoch, jonasovej metode tak som sa az zlakla ze otehotniet je ako vystudovat jadrovu fyziku, ale zas beriem to pozitivne ze som sa aspon nieco nove naucila😂
@alis110 juuuj to je pravda tu sa clovek nauci veci 😁😁😁
@alis110 o tej metóde som ešte nepočula😂 možno keď sa budeme "snažiť " o druhé tak si to naštudujem.. veľa párom čo poznám sa nedarilo aj 2-3 roky otehotnieť potom odišli na dovolenku a vrátili sa traja 😁
@kahanikova to je taky vypocet nejakeho pana matematika🤣 vypocita kedy mat sex a urci pohlavie dietata myslim ze tu na nete je aj taka online kalkulacka🤣 na ja mam dovolenku na malte akurat natahujem v spalni omietku🤣
@alis110 😂 tak to si takú dovolenku poriadne uži 😂 to nebýva každý rok... tak o tom som teda počula dosť len som nevedela že to má názov, taký výpočet je aj môj čoskoro manžel 😂
@kahanikova podla toho vypoctu som mala pocat chlapca 23.7.🤣 ale jediny priznak je bolest krizov a pripisujem ju skor tej omietke😋
@alis110 hádam sa podarilo, nech ťa potom bolia kríže ešte viac 😀 a (ne)trápili kruhy pod očami po prebdených nociach
@kahanikova ale kdezeee na 1.krat to by bola uz aka stastena🤣 to sa podari tak 1 zo 100 😉
@alis110 poteším ťa ja som relatívne mladá a tiež to trvalo pár mesiacov :D vtedy keď som to faakt nečakala
@kahanikova tak ja mam 27 rokov, takze vek je v pohode a tento rok som toho stihla az az...zasnuby,svadba,dom...a keby este aj bejby tak to by bol ozaj ako sa vravi plodny rok🤣 a ty uz mas mimco?
@alis110 veru bol by 😂 Áno 8 a pol mesiaca má 😄
@kahanikova jeeej tak to mate kopec radosti😊
@alis110 no to máme 😂 a keby len radostí
@kahanikova a tehotenstvo prebiehalo v poriadku?
@janulka2811 len niektoré sú niekedy aj viac stresujúce ako užitočné 🙂 doteraz som nikdy nejak zvlášť neprežívala obdobie medzi ovuláciou a ms, ale teraz sama na sebe vidím, že sa viac pozorujem, len neviem či to pre mňa nie je ešte viac stresujúce ako keby som to nechala len tak...
@alis110 takmer celé len som o 3t skôr rodila ako bolo v pláne 😁
@kahanikova a už sa chceš pokúšať pomaličky o druhé?
@alis110 ešte nie, akurát začíname riešiť dom popritom svadbu tak asi až o rok dva 🙂
@alis110
Ved to,netreba to riesit aj tak to zena testami neovplyvni ... netreba rozmyslat a stresovat kazdy mesiac vyhladavat priznaky tehotenstva.
Co ma prist pride.
Ak sa nezadari do roka potom by som uz i ja stresovala 🙄 dovtedy nie .
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@natalkinmarek môže to byť priznak tehotenstva, menštruácie aj zdravotných problémov.. test a lekár ti myslím povedia viac