Bolesť po sexe

micka18
11. sep 2018

Ahojte zienky, snazime sa o babätko, ale mam taky problem,ze vzdy, ked sa do mna partner urobi, tak ma zacne boliet pod bruskom. Uz na zaciatku roka sme sa snazili o babätko a tiez ma po sexe zacalo boliet. Ak sa vsak do mna neurobi,tak ma to neboli a ja netusim co to moze byt. :(

danyb
11. sep 2018

môže ísť o alergiu na spermie, skús si prečítať:
https://www.babyweb.sk/alergia-na-spermie-caste...

amonet
11. sep 2018

Daj si spravit u gynekologa vysetrenia na mykoplazmy a ueroplazmy. Ja som mala bolesti v podbrusku a problem otehotniet a toto mi nasiel

miskamaco
11. sep 2018

@amonet a podarilo sa vám? Ja som to mala tiež a ešte stále nič,

amonet
11. sep 2018

@miskamaco a uz ste prelieceny obaja? Uz ste mali obaja neg. Vysledky? My sa stale doliecujeme.

miskamaco
11. sep 2018

@amonet práve idem na kontrolný výter,,, malý sme liečbu 10dni brali sme doxyhexal. Po dobrati sme sa mohli snažiť a o 40dni kontrola a nič tak som zvedavá ci to ešte mám

wikisara
11. sep 2018

Moze to byt alergia na spermie, je to sice zriedkave ale stava sa to. Mala by si sa na to spytat gynekologa 🙂

amonet
11. sep 2018

@miskamaco mne gyndos povedal ze dobrat lieky a hned ster lebo ze niekedy treba aj tri davky

miskamaco
11. sep 2018

@amonet nechápem tomu každý doktor iné tiež tu písali ze sa liečia mesiac potom kontrola a potom sa snažiť. No dúfam že budem múdrejšía o 2tyzne a nemám to už

micka18
autor
11. sep 2018

Dakujem, len dufam, ze to nebude ta alergia a ani nic zle :(

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre