Bola ovulácia?

leuskanova
18. mar 2020

Baby myslite že je niektorý test pozitívny a ovulka bola?bude?test som si spravila úplne náhodne, menzes som mala 3.3. A dnes ráno som mala tmavohnede špinenie
Prvy test z hora včera o 20:00
Druhý dnes 9:00
Tretí dnes 14:00
Som z toho debil ☹

nik_yt
18. mar 2020

Toto má od pozitívneho veľmi ďaleko

veronikaszabova
18. mar 2020

@leuskanova vsetky su negativne

michaella24
18. mar 2020

Pozitívny test má rovnako silnú alebo silnejšiu čiarku, treba si prečítať príbalový letáčik 😉

leuskanova
autor
18. mar 2020

Ďakujem za odpovede🙂 neviete čo môže byt to dnešné špinenie? Resp skoro ako menzes..keďže som menzes mala 3.3.?

majamat
18. mar 2020

@leuskanova a testy je vhodne robit denne vzdy v rovnakom case. teda priblizne, lebo nie vzdy sa to da dodrzat. myslim, ze asi idealne je rano.

iamfruity
19. mar 2020

@leuskanova tmavohnede spinenie byva niekedy pri ovulacii 🙂)) meranie teploty suvisle je v tvojom pripade lepsie lebo len tak proste nastrelovat testy... to neni dobre 🙂 testiky treba robit vzdy vecer v rovnakom case z koncentrovaneho mocu cize menej predtym pit a aspon 3 hodiny neist predtym cikat. Ak si vsimnes ze uz trosku tmavnu vtedy mozes zacat testovat castejsie aj kazfe tri hodiny 🙂 ked budes mat test pozitivny, druha ciarka bude silnejsia ako kontrolna a to znamena ze ovulacia by sa mala spustit do par hodin (u niekoho do troch u inych do 24 ) 🙂)

veronika1234512345
19. mar 2020

Testuj napríklad deň po skončení menzesu každý deň cca v rovnaký čas napríklad o 14stej 2 hodiny pred tým sa snaž piť co najmenej aby ti zriedeny moc neskresal výsledok.
Tieto testiky sú negatívne. Neviem co mohlo spôsobiť špinenie. Ťažko povedať.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre