Ahojte som 4 mesiaci po kyretazi v 7/8 tt, bojim sa ze po kyretazi nebudem môcť uz otehotniet
prosím vás čo je dobre alebo čo ste používali na plodnosť? Momentálne pijem alchemilkovy čaj.. a ďalšia otázka po koľkých mesiacoch ste sa po kyretazi opäť snažili?
Mrzi ma to ☹. My sme pockali 3 menstruacie. Zadarilo sa na 1x. A druhe dieta, to sa “prihodilo”. Nemaj obavy. Mne pomohlo zmierit sa s tym, ze dietatko bolo poskodene a priroda si to rozhodla sama.
Najlepšie je počkať 2 MS a snažiť sa ☺️
Mne po 1.porode robili v priebehu jedneho tyzdna 2x kyret, kvoli neporodenej placente 🙄 a nechcem strasit, neviem ci to boko tym, ale druhe dieta sme mali az po 7.rokoch.
Po 3 cykloch sme sa zacali snazit a vyslo to na prvy raz hned.V piatok uz mala nasa laska 3 roky.
Ja som mala čistenie v decembri - 10tt, počkala som na kontrolu a ms, pila som inofolic a vo februári sa zadarilo, už som 14tt. 😊
my sme počkali 3 mesiace a podarilo sa na prvý krát. Neužívala som nič. Veľa šťastia.
A po kyrete som pila tiez alchemilku a potom som brala len cistu kyselinu listovu.
Úplne chápem tvoje obavy. Ja som sa tohto tiež veľmi bála. Po kyrete mi doktor odporúčal počkať 3 cykly, aby sa obnovila riadne sliznica a ďalšie vajíčko sa malo kde dobre uchytiť, tak som aj počkala. Pila som alchemilku, vždy od menštruácie po ovuláciu a kyselinu listovú. Otehotnela som potom na 3 mesiac snaženia. No to bolo bohužiaľ biochemické 😔 co mi na kľude vôbec nepridalo. A po ďalších 2 mesiacoch som bola tehotná znova 🙏 teraz začínam 37tt. Držím veľmi palce
10 t MA, kyretaz, 2 cykly regenerácia, na 3 som otehotnela. Všetko ok. Držím palce
mne odporucal lekar po 3m sa zacat snazit. telo uz bolo ok, ale moja psychika veru nie. ja som z toho bola uplne v prdeli, po pol roku sme sa zacali snazit, a podarilo sa to po 9mesiacoch (rovnako ako pred kyretom). alchemilka pomaha.
plus ako tu niekto vyssie pisal, treba sa s tym zmierit. a to bola pre mna ta tazsia cast. preto to trvalo pol roka....
drzim palce
Ahoj, neboj sa. Ja som mala za sebou kyretáž a hneď po prvej menštruácií som otehotnela. Gynekológ ma skontroloval po zákroku, povedal že je všetko v poriadku a povedal,že 2 cykly odporúča poslať. A hneď po prvej som ostala tehotná, som v 5 mesiaci. Dokonca som čítala, že veľa ženám sa to skoro podarilo, telo bolo ešte nabudené. Takže ja by som určite nečakala 6 mesiacov aj vzhľadom na môj vek - 37 r. Ale teda chcela som vyjadrenie lekára, že vnútri je všetko ok🙂
ešte dopoviem, že predtým sme užívali drahé vitamíny, snažili sme sa rok. Potom som na to vykašlala, dávala si len C,D, zinok (aj mužovi) klasika kyselina listova a po kyretáži železo a vápnik. Jasné, že nie všetko naraz..striedala som. Výsledky krvi, kedže som išla na komplet vyšetrenie po missed ab. som mala všetko v norme.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
tiez som pila iba alchemiku.. a rychlo krasne som sa s dola uzdravila..no ja som ai pockala rok a po roku sa hned podarilo a teraz mam uz rocné babo