Blížiaca sa ovulácia? Slabá druhá čiarka na ovulačnom teste

marinecka95
10. aug 2019

Ahojte 🙂 dnes takýto ovulacny test. Zajtra by už mohol byť pozitívny. Čo myslite? Kedy je lepšie mať pohlavný styk? Dnes? Či zajtra?

veronikaszabova
10. aug 2019

@marinecka95 sex maj s muzom vtedy, ked mas na to chut. Nie kedy ti to rozkazu // ciarky na teste.

tiumen
10. aug 2019

@marinecka95 aj niekoľko dní môžeš mať ešťe takto negatívny test.. Takže ťažko povedať kedy bude pozitívny, treba len testovať ďalej

marinecka95
autor
10. aug 2019

@tiumen testujem pravidelne tak mám prehľad ako mi to silnie každým dňom. Predpokladám že zajtra bude pozitívny

kamasovadana
10. aug 2019

@veronikaszabova ja som vdaka tomu testu otehotnela chvilu pred terminom umeleho oplodnenia. Takze kedze sme nemohli mat 7 rokov deti a stalo sa ...tym testom dvoverujem nakolko som si ich robila pravidelne ... tak prosim nesudte zeny co pouzivaju testy...

sivana09
10. aug 2019

Tento test je iba negatívny. Nehovori nic o bliziacej sa ovulacii

veronikaszabova
11. aug 2019

@kamasovadana kde sudim??? Hmmm???

marinecka95
autor
11. aug 2019

@sivana09 áno je negatívny ale z môjho pozorovania a testovania každý cyklus viem na 99% povedať, že pozitivny bude už dnes. Preto som konštatovala, že ovulácia sa blíži.

marinecka95
autor
11. aug 2019

@marinecka95 aj keď viem že ženské telo nie je stroj, a nemusí to tak byť každý cyklus. Svoje cykly však poznám dokonale a na 99 percent môžem tvrdiť že ovulácia bude dnes neskoro večer respektíve zajtra.

julka828
11. aug 2019

@marinecka95 tak potom naco si zakladala diskusiu ? Ved ak poznas svoje cykly svoje telo a vies si urcit kedy mas ovulacia naco tato tema ?

veronikaszabova
11. aug 2019

@julka828 aby sme jej odobrili sex...asi ;)

marinecka95
autor
11. aug 2019

@veronikaszabova nechajte si tie trápne komentáre. Pochopíte asi vtedy keď sa Vám udeje niečo podobné. A keď Vám diskusia príde trápna tak potom načo reagujete?

veronikaszabova
11. aug 2019

@marinecka95 treba sa povzniest a nebrat to tak osobne. Bola to odpoved na otazku @julka828

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre