Ahojte, je tu nejaká žienka, kt má / mala biologickú liecbu a plánovala babo ? Ďakujem
@katik22 ano, prve babatko je zdrave. Druhe sa ma narodiť v marci. V oboch tehotenstvach som absolvovala amniocentezu , z dovodu vyssieho veku a z dovodu zlych vysledkov z krvi. Pri tomto druhom tehotenstve som mala dokonca podozrenie na Downov syndrom v pomere 3:4. Vysledky z plodovej vody boli dobre, mutacie vylúčili. Doktor na genetike povedal, ze to mohlo byt sposobene prave tou biologickou liecbou. Ze s tym nemaju este skusenosti.
Liecim sa na UC, dostavam Remicade , kazdych 6 tyzdnov.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@katik22 ahoj, biologicku liecbu mam uz dlho. Prve babatko sa mi narodilo pred 3 rokmi (2021). Vtedy bolo odporucane liecbu v 2. trimestri , tusim okolo 25tt., prerusit. Teraz cakam druhe babatko. Podla najnovsich informacii sa liecba berie pocas celeho tehotenstva, neprerusuje sa. Trochu sa mi to nepaci, lebo babatku sa potom meraju hladiny a nemoze byt ockovane zivymi vakcinami. Musim sa na to este popytat lekara ci je to nutne brat az dokonca a neurobit pauzu.