Ahojte žienky, už dlho zvažujem nákup biolampy, lebo má bezpochyby skvelé účinky na zdravie a má široké využitie (samozrejme za predpokladu že sa kúpi kvalitný prístroj). Máte niektorá skúsenosť v používaní biolampy na podporu plodnosti ako u ženy tak i u muža? Ak áno, akú značku máte? Čítam rôzne zahraničné štúdie aj sledujem kliniky kde bežne biolampou riešia problémy s plodnosťou, liečia nepriechodné vajcovody a iné neduhy, u mužov spermogenezu a majú úžasné výsledky. Tak chcem skúsiť, máte niektorá skúsenosti?
Vopred ďakujem 🍀.
Hm...robila som nejaky cas s biolampami ale o podpore plodnosti veru neviem
Používame biolampu dlhé roky ... mala som problémy s temporomandibulárnymi kĺbmi, rok som chodila v bolestiach po doktoroch, nič nezabralo, biolampa mi pomohla, dcére pomáha pri zapálených očiach, pri upchatých dutinách ... my konkrétne máme zn. Zepter ... hoci som bola skeptická voči takýmto "lampám", konkrétne na túto značku biolampy nedám dopustiť.
@frida1990
mna bavi predstava, ako si po veceroch osvetlujete genitalie na podporu plodnosti :D
Podobne ako maminka vyššie odporúčam zn. Zepter aj keď je cenovo asi najvyššie. Mám s ňou s celou rodinou cca 25 ročné, len pozitívne skúsenosti. A výsledok bude asi závisieť od čo je príčinou neplodnosti. Lebo nekvalitne spermie a nepriechodné vajcovody - dosť rozdiel. Čo viem tak sú nejaké dôkazy o pozitívnom vplyve niektorých vlnových dĺžok svetla na pohyblivosť spermií, takže minimálne u mužov na tom niečo môže byť.
Skúšala si aj ten Lučanský prameň? Mam na stene o ňom.
@frida1990 nespoliehala by som sa na lampu, aj keď pri liečení jazvy po operácii pomohla vynikajúco, ale toto by som nechala na odborníkov
@frida1990 ahoj neviem ci to ma nejaky efekt aj na vajcovody a podobne ale ja mavam problemy s mocovymi cestami uz dlhe roky a nevedela som sa zbavit zapalov mocovych ciest...vzdy pomahali len antibiotika ...raz mi moja svokra pozicala biolambu a ja od vtedy nemusim chodit za doktormi ze potrebujem tabletky ale do hodiny mi od bolesti pomoze biolapma a obycajny urologicky caj...svietim si priamo na mocovy mechur par minut...predtym som uz bola na tom tak ze sa mi to chronicky objavovalo kazde 3 alebo 4 mesiace a odkedy som pouzila biolapmu tak uz ani nepamatam kedy naposledy sa mi zapal objavil...za mna lepsie ako sa dopovat liekmi 😊 ja by som to mozno skusila ....a dokonca som predtym mala mimomaternicove tehotenstvo... a teraz uz mame doma velkeho 2 rocneho chlapceka 🥰😊ci by mi aj na toto pomohla lampa neviem ...ale za mna velmi dobra vec
@taskataska dík že sa bavíte, mne moc do smiechu nie je, veď som sa len skúsila opýtať...
@frida1990 nemáš možnosť si ju od niekoho požičať? Vieš, my sme ju použili skutočne len raz, po tej operácii a je to skutočne drahý špás
My máme Zepter bioptron použivame ju pri kožných problémoch pri bolestiach chrbtice a pod. Dôležité je aj to aký máte svetelný filter to sklíčko. Rôzne sklíčka rôznych farieb môžu byť určené na niektoré špecifické ochorenia.
@frida1990 no mne napada mozno v tom suvise, ze prelieci pozapalove stavy pripadne...skus sa gyn opytat..
@frida1990 ahoj, mne odporúčala doktorka na neplodnosť lampu bioptron od zepteru, skúsenosti s ňou nemám ale taktiež zvažujem kúpu
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.