Biochemické tehotenstvo?

linda171
17. jan 2020

Zdravím žienky potrebujem radu.. 19.12 som mala poslednu ms trvala 3 dní následne sme mali s mužom styk aj stym že sa urobil do mňa 27.12 potom 31.12. 8.1 ma začali pobolievat prsia a cítila som únavu tak som si len tak spravila test a boli tam dve čiarky druhá slabšia spravila som si o dva dni ďalší inej značky a zas to iste potom som už netestovala no a 15.1 mi došla ms presne na 28 deň prsia ma prestali boliet a v deň ms test už len so slabým duchom môže ísť o biochemické tehotenstvo?

pink_lady
17. jan 2020

@linda171 ano biochemicke tehotenstvo...po par dnoch si skontroluj test, ak bude biely- pokracujes dalej, ak budu 2 ciarky, chod k dr na sono

linda171
autor
17. jan 2020

@pink_lady áno chystám sa urobiť ďalší test keď skončí

anjelicek26
17. jan 2020

Týždeň pred MS so už mala čiarku pri 28 daňovom cykle? To je nejaké čudné celé, ak ti prišla menštruácia normálne,tehotná nie si. Mňa prsia bolirvaju bežné v druhej polke cyklu a sú to len hormonálne výkyvy.

linda171
autor
17. jan 2020

@anjelicek26 ja nemávam 28 dňový cyklus teraz mi došli po 28 dňoch asi druhýkrát v živote inak mam ma dosť nepravidelnú

katarinka89
17. jan 2020

@linda171 skor si mala ovulaciu a preto tie 2 ciarky

miskamichalka
19. jan 2020

@anjelicek26 Ja so mala 27 dnovy cyklys a 6 dni pred Ms som mala 2 ciarky. Na tom nie je nic zvlastne. Kazda zena je ina!

linda171
autor
19. jan 2020

ja si myslim ze som mala ovulaciu asi skor lebo sme sa milovali tyzden po ms a potom aj dalsi tyzden zas..a oba razy sa do mna manzel spravil

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre