Zdravím žienky potrebujem radu.. 19.12 som mala poslednu ms trvala 3 dní následne sme mali s mužom styk aj stym že sa urobil do mňa 27.12 potom 31.12. 8.1 ma začali pobolievat prsia a cítila som únavu tak som si len tak spravila test a boli tam dve čiarky druhá slabšia spravila som si o dva dni ďalší inej značky a zas to iste potom som už netestovala no a 15.1 mi došla ms presne na 28 deň prsia ma prestali boliet a v deň ms test už len so slabým duchom môže ísť o biochemické tehotenstvo?
Týždeň pred MS so už mala čiarku pri 28 daňovom cykle? To je nejaké čudné celé, ak ti prišla menštruácia normálne,tehotná nie si. Mňa prsia bolirvaju bežné v druhej polke cyklu a sú to len hormonálne výkyvy.
@anjelicek26 ja nemávam 28 dňový cyklus teraz mi došli po 28 dňoch asi druhýkrát v živote inak mam ma dosť nepravidelnú
@linda171 skor si mala ovulaciu a preto tie 2 ciarky
@anjelicek26 Ja so mala 27 dnovy cyklys a 6 dni pred Ms som mala 2 ciarky. Na tom nie je nic zvlastne. Kazda zena je ina!
ja si myslim ze som mala ovulaciu asi skor lebo sme sa milovali tyzden po ms a potom aj dalsi tyzden zas..a oba razy sa do mna manzel spravil
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@linda171 ano biochemicke tehotenstvo...po par dnoch si skontroluj test, ak bude biely- pokracujes dalej, ak budu 2 ciarky, chod k dr na sono