Ahojte dievčatá, chcela by som sa spýtať o radu. Mám nepravidelný cyklus preto si neviem vyrátať plodne dni ani kedy presne ma byt menstruacia, naposledy som ju mala 6.1.2020, dnes som spozorovala veľmi hustý biely výtok, konzistenciou pripomínal krém a bol lepkavý, zápach žiadny. S manželom sa snažíme o babatko. Može tento výtok už niečo signalizovať?
Vďaka za každú radu 🙂
@leuskanova ja som mala taky vytok hocikedy
@leuskanova Mala som taký výtok v čase menštruácie, ktorú som ale nedostala. Bola som tehotná 🙂
Biely lepkavy kremovy byva aj poovulacny, takze nemusi to byt tehu, kludne moze o par dni dorazit mrcha. Treba bud urobit test, ak chces vediet na com si a ak nebudes tehu a chces vediet kedy si plodna, bud si kup ovulacne testy, alebo si zacni merat bazalku. Pri nepravidelnom cykle nemas ako inak zistit kedy si plodna. Kalendarova metoda a aplikacie su bludy, nakolko cyklus kazdej jednej zeny je iny.
@leuskanova husty hlien pripominajuci vajecny bielok moze byt aj plodnejsi typ hlienu - dnes mas ca 21 den cyklu, pokojne to moze byt znak ovulacie
@leuskanova ahoj,presne to som mala aj ja pár dní pred očakávanou ms a potom aj chvíľu po tom čo neprišla a bola som v tom.bolo to niečo úplne iné ako som dovtedy mávala.potom sa mi to ešte objavilo chvíľu pred pôrodom.držím palce.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
tiež by ma zaujímalo..