Baby, ktoré ste tehotné alebo plánujete, beriete dáke vitamíny?
Počula som, že z Feminionu sa dosť pribera, je niečo iné?
Je to vôbec pri pestrej strave potrebné?
Ďakujem za skúsenosti 🙂
Ahoj, Femibion beriem cele tehotenstvo a pribrala som len 5 kil. V utorok zacinam 9. mesiac. Jeden cas som bavila frajerku a myslela som si, ze nepotrebujem brat vitaminy, tak som brala len kys. listovu a vapnik, ale na najblizsich vysledkoch som uz mala niektore hodnoty tesne pod normou, tak som zacala brat dalej Femibion 😃
Ahoj. Ja som užívala Femibion 1 a potom 2, ale ten som si dávala každý druhý deň. A na začiatku tehotenstva aj kyselinu listovú som brala. Plus neskôr Dr. doporučil navyše magnézium a železo. Konzultovala som to s viacerými lekármi a potvrdili mi, že Femibion obsahuje veľké množstvá vitamínu B6, B12 atď a ten podporuje chuť do jedla. Priberáš z toho, že ti podporí chuť do jedla, ja som ho brala aj pred otehotnením 4 mesiace plus celé tehotenstvo a pribrala som dokopy 20kg. Jedni hovoria že áno, druhí že nie. Podľa mňa je to individuálne, ako aj u každého priberanie v tehotenstve.
Brala som na začiatku femibion 1, potom femibion 2 len jedno balenie a potom som kúpila len kyselinu listovú. Nepribrala som nič do 24tt takže toto tvrdenie vylučujem. Priberáš/nepriberáš z iných dôvodov. Tú dvojku brať dlhšie je podľa mňa zbytočné. Teraz v 6.mes beriem kyselinu, železo (lebo jem malo jedla s jeho obsahom), magnezium na predpis a C+D už dlhé roky.
Ja som v tehu nebrala žiadne vitamíny, ani iné doplnky okrem kyseliny listovej a neskôr železo...a dcérky sú obe zdravé 😉
femibion som uzivala a priberala som uplne normalne, nic nejako prehnane, takze nemyslim si zeby za priberanie mohol doplnok, ktory obsahuje vlastne len vitaminy, ktore su pre buducu mamicku a dieta prospesne 😉
uzivala som aj 1, aj 2 a aspon som sa citila tak lepsie, ked som vedela, ze mala ma v brusku vsetko co potrebuje pre spravny rast 🙂
Ahojte. Raz za cas mavam problem ze pri malej potrebe ma reze pali, doktorka mi zistila bakteriu na ktoru mi dala antibiotika. Tento problem mavam cca raz za 3,4 mesiace a trva iba jeden najviac 2 dni a par mesiacov pokoj. Pol roka sa snazime o babetko no zatial nic, mali ste niektora rovnaky problem ze ste sa musela doliecit a potom sa zadarilo? Moze ta bakteria vomne byt cele mesiace aj ked sa neprejavuje a moze to byt tym ze sa nam zatial nezadarilo? Som zvedava ci ste mali niektora podobnu skusenost pekny den 😊
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
v 1. trimestri urcite kyselina listova ta je podla mna must a dolezita aj pri pestrej strave, ja som brala Femibion iba do cca. 16 tt a pribrala som aj tak 🙂 pochybujem, ze to priberanie bude sposobene Femibionom ale nie som odbornik