Beriem Femibion a zatiaľ sa nám nedarí

29. aug 2021

Beriem Femibion 1 už cca 3 mesiace keďže sa snažíme o bábätko ale zatiaľ sa nedarí, zhoršila sa mi pleť, myslite že dokáže pomôcť ten Femibion nejak k tomu tehotenstvu či ho beriem zbytočne alebo mal by sa užívať až keď budem tehotná 😐? Prípadne koľko ho treba užívať a má to nato vplyv?

evaachesa
29. aug 2021

Femibion nemá dopomôcť k tehotenstvu, ale k zdravému vývoju dieťaťa už keď otehotneješ. Je dobré ho brať aspoň 3 mesiace pred otehotnením aby si mala dostatok vitamínov a minerálov. Dávkovanie máš na krabičke, 1 tabletku denne až do 12tt. Potom prechádzaš na femibion 2, alebo ako uznáš za vhodné ty alebo tvoj gynekológ.

autor
29. aug 2021

@evaachesa ďakujem za odpoveď 😊

evaachesa
29. aug 2021

Za málo 😊 ja som ho brala vyše roka kým som otehotnela 🙂

petamich
30. aug 2021

uzivat kyselinu listovu vopred ma zmysel, za mna je Femibion kusok drahy na to, aby som ho jedla "rok" vopred - ked sme riesili nejake problemy s otehotnenim u Dzurillu na repro imunologii mi odporucila jest kyselinu listovu a zvysit prijem Dcka, ostatne mas viac menej v strave ak sa stravujes pestro - Femibion 1 soˇ zacala jest az po otehotneni, samozrejme ale je to cisto tvoje rozhodnutie

a ako uz bolo povedane k otehotneniu zial nepomoze, skor pripravuje tvoje telo, aby pri vyvoji v 1trimestri drobcovi nic nechybalo

azurova99
30. aug 2021

Mne dr povedal že ho mám brať až keď otehotniem,dovtedy nie

mamamasama
30. aug 2021

@evaachesa na Slovensku nepredavaju Femibion 0?

evaachesa
30. aug 2021

@mamamasama myslím že nie 🙄

ertlovik18
30. aug 2021

@azurova99 preco nie? Mne moja ho odporucila uz aj pri snazeni, lebo obsahuje vsetky vitaminy, ktore potrebuje dietatko uz v prvych tyzdnoch ako zacne v nas rast. Preto si myslim, ze nie je na skodu ho uzivat prave naopak 🙂

azurova99
30. aug 2021

@ertlovik18 tak povedal že nie dal mi iné vitamíny, záleží aj či máš všetko ok ak nie, tak ti femibion nepomôže ja.mam Pco, preto kázal iné, femibion nemal to čo som potrebovala

ertlovik18
8. sep 2021

@azurova99 tak to je asi fakt rozne, no ja som mala vsetko OK, nam sa len nedarilo, takze mozno v tom je rozdiel. Ale teda som dnes stastna, ze mam dve zdrave deti, ktore mi robia radost 🙂 A dufam, ze aj v puberte budu 😀

narusik25
16. máj 2022

My sme sa s priateľom snažili rok a pól neúspešne
Zistili sme že má malý počet spermií tak priateľ užíval florandrol a ja femibion 1 a neprešiel ani mesiac a bola som tehotná …
Moje ďalšie dve kamarátky tiež užívali femibion a podarilo sa otehotnieť

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre