Ahojte žienky, možno to je blbá otázka, ale myslíte si, že keď chodím behať napr. aj v deň, keď sa snažíme o bábo, môže to nejako ovplyvniť počatie?
@sugarinka10 ja som cely zivot nesportovala, bola som hnila ako vos a akejkolvek sportovej aktivite som sa vyhybala:D teraz ako prisla jar, dostala som chut hybat sa na cerstvom jarnom vzduchu a tak som zacala behavat🙂 poctivo kazdy den... a bum, po vyse 2r snazeni som otehotnela🙂 takze silno pochybujem ze by to bolo prekazkou k pocatiu🙂
ak jes poriadne, nemas podvahu ani prilisnu aktivitu,tak to neovplyvni. 🙂
mám skôr nad-váhu ako pod-váhu, jem poriadne : ) Tak fajne upokojili ste ma, upokojuje ma to a aspoň doma nedepkujem 🙂
@sugarinka10 ak mas nadvahu, tak radsej nebehaj, mozes si poskodit klby, skus rychlu chodzu
ja pri oboch detoch som otehotnela prave v case, ked som zacala pravidelne behavat a sportovat ( cca po 3 mesiacoch). po porode chcem zacat znova, len sa bojim, bo 3. uz nechcem :D
@sugarinka10 nemoze. ja som behavala kazdy den a otehotnela som.
To je taka hlupost. Ja behavam maratony, robim triatlon a uplna pohodicka.
Kvoli tomuto depkujes? Vau
Ja som behala cvicila a malay je tu..😃
beh a kondička je dobrá na priebeh nasl grav. avšak samotné počko závisí viacej od teho či si sexi alebo ne. menej obdarené, poškaredšie ženské často snažilkujú aj niekoľko mesácov
@germaniawerks nejde o to aby bola sexi keďže partnera má..🙂 a pre neho isto je.🙂 takže toto je fakt blbý názor na vec..🙂
👏to co si zasa tresol za kravinu...ty musis mat v tej hlave nas...e
"nejde o to aby bola sexi keďže partnera má..🙂 a pre neho isto je"
by sas čudovala koľkí chlapi majú priateľky ktoré považujú za nič moc a pri prvej príležitosti by je vymenili avšak nemajú koho a nechcú prísť o lacný sex
@germaniawerks ty si fakt...pako🙈🙉🙊
@germaniawerks
Ty si takto v hlave ok?
@erikavesela istotne nie...
@germaniawerks keby tu bol smajlik so sablou tak ti ho sem dam na 3 strany...
Germaniawerks jaaaaj chudacik....to asi pises o sebe
Aj ja som pravidelne behala a nijako to nezabranilo pocatiu ;)
@sugarinka10 ahoj tuto diskusiu som dlho hľadala, som dosť veľká športovkyňa a dlhu dobu sa snažíme o babo, napriek tomu vždy keď sme sa snažili o bábätko v priebehu ovulácie tak som vždy na druhy deň sla behať cca 10 km alebo som cvicis s vlastnou váhou, nik mi nevedel odpovedať či je to problém, doktor mi povedal že nevidí žiadny v tom problém a povedal mi sám či sa bojím toho či vytriasem zo seba spermie 😃, že tam stačí aby jedna sa dostala do vnútra. Takze sme sa na tom pobavili... budem rada keď mi každá napíše svoj názor na to či ste nemalo s tým problém ako to vnímate
Ďakujem
Praveze sportovanie je skor prospesne otehotneniu. Desat rokov dozadu ked som citala a guglila rozne rady ako otehotniet, tak som sa docitala, ze aktivny pohyb pomoze uvolnit vajicko. Doslova tam boli rady, ze si treba pred sexom poskakat. Tak neviem do akej miery to brat vazne, ale ked som otehotnela, tak som chodila na zumbu.
@smejulinko Ja som v dobe otehotnenia chodila na jumping
Takze dievčatá to že chodím 4x do týždňa behať po 10kg by nemalo vadiť, mne to aj doktor povedal že je to dobre. Len žiaľ nám sa nedarí už pomaly 4 rok a nakoniec sme šli do centra lebo je to dlha doba čo dá nám nedarí.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nie...ja som otehotnela, ked som.pravidelme kazdy den behala v terene po lese