Ahojte. Tie, ktoré máte skúsenosť, mohol to byť pokles teploty pri uhniezdeni? Ďakujem, skúšala som dnes top test a pepino, ale na tom topteste nič nebolo :/
Potvrdenie tehotenstva pri tejto metóde je na 98% spoľahlivé až keď máš teplotu v druhej fáze cyklu zvýšenú dlhšie ako 19 dní. Veľa som čítala o tom ,čo píšeš ale nepotvrdilo sa, že by to súviselo s uhniezdovanim. U mňa to tak ani nebolo.
Testy som nikdy nerobila pepino ani top test. Stále to bol nejaký z lekárne ten klasický napr. Livsane, Womens Secret alebo Clearblue. Mne vyšla slabucka ciarka na 11dpo ale niektorým ženám vyjde pozitívny až v deň očakávanej menštruácie.
Môže to byť pokles pri uhniezdeni, ale vraj to je len mýtus, že také niečo neexistuje.. Ja som si tiež tak myslela minulý mesiac a nakoniec bol z toho anovulak hore dole hore dole...
Myslím ze stále to môže byť nejaká odchýlka ak sa ti stále buše teplota držať hore..
Stále si len 9-10 dpo ešte málo..
Ja tiež čakám na testovanie som 8-9dpo podľa folikulometrie, appkqi vyhodnotila deň neskôr.... a 7mi deň som mala hnedé špinenie čiže asi uhniezdenie, ale pokles nebol
Podľa mňa je to tam 🍀
@ivana3111 dakujem, chcela som zacat ,,lacnejsimi" testami, ale asi budem musiet kupit nejaky poriadny, uvidim ako mi rani vyjde toptest,ktory mi zostal
@okm221 ty sa drzis pekne hore, vyzera to dobre
Ešte je skoro robiť závery, ale testovať budem tak za 2 dní
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A pepinu neverím