Bazálna teplota - uhniezdenie

14. okt 2024

Ahojte. Tie, ktoré máte skúsenosť, mohol to byť pokles teploty pri uhniezdeni? Ďakujem, skúšala som dnes top test a pepino, ale na tom topteste nič nebolo :/

autor
14. okt 2024

A pepinu neverím

ivana3111
14. okt 2024

Potvrdenie tehotenstva pri tejto metóde je na 98% spoľahlivé až keď máš teplotu v druhej fáze cyklu zvýšenú dlhšie ako 19 dní. Veľa som čítala o tom ,čo píšeš ale nepotvrdilo sa, že by to súviselo s uhniezdovanim. U mňa to tak ani nebolo.
Testy som nikdy nerobila pepino ani top test. Stále to bol nejaký z lekárne ten klasický napr. Livsane, Womens Secret alebo Clearblue. Mne vyšla slabucka ciarka na 11dpo ale niektorým ženám vyjde pozitívny až v deň očakávanej menštruácie.

okm221
14. okt 2024

Môže to byť pokles pri uhniezdeni, ale vraj to je len mýtus, že také niečo neexistuje.. Ja som si tiež tak myslela minulý mesiac a nakoniec bol z toho anovulak hore dole hore dole...
Myslím ze stále to môže byť nejaká odchýlka ak sa ti stále buše teplota držať hore..
Stále si len 9-10 dpo ešte málo..
Ja tiež čakám na testovanie som 8-9dpo podľa folikulometrie, appkqi vyhodnotila deň neskôr.... a 7mi deň som mala hnedé špinenie čiže asi uhniezdenie, ale pokles nebol

kristinkaris
14. okt 2024

Podľa mňa je to tam 🍀

autor
14. okt 2024

@ivana3111 dakujem, chcela som zacat ,,lacnejsimi" testami, ale asi budem musiet kupit nejaky poriadny, uvidim ako mi rani vyjde toptest,ktory mi zostal

autor
14. okt 2024

@okm221 ty sa drzis pekne hore, vyzera to dobre

okm221
14. okt 2024

Ešte je skoro robiť závery, ale testovať budem tak za 2 dní

evka374
17. okt 2024

@okm221 ako si dopadla?

okm221
17. okt 2024

@evka374 až zajtra testujem ale myslím si ze nič z toho nebude

okm221
22. okt 2024

@evka374 ahoj nic, teplota mi dnes klesla, mam bolesti, začala som soinit takže ide ms

evka374
2. nov 2024

@okm221 ja obdobne uz som medzicasom pred dalsou ovulaciou. Si vravim ze po 2 rokoch by som mala mat tie vsetky testy uz nejaky bonusovy program.... no nic novy mesiac nove dufanie. Vela stastia prajem.

okm221
2. nov 2024

@evka374 podobne aj keď ja už rozmýšľam, že to vzdam, cii to za to stojí a bojím sa ci bude ďalšie tehu ôk atď.. Aktuálne strach prevláda, neviem sa rozhodnúť čo ďalej..

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre