Ahojte, viem, je tu toho vela, ale som začiatočník. 17.11.do 21.11. som mala menzes. Bazalnu teplotu si meriam od 28.11. Prve dni som mala 36,6, 1.12.-37,2, 2.12.-36.8, , 3.12.-37,2. Merala som rano medzi 5-5,30 hod. Pred vstanim z postele. Viete mi poradit? Podla kalendára by som mala dostat menzes 19.12. ...1.12.sme mali nechránený sex. Mohlo sa zadarit? Aky by mal byt krcok? A hlien? Dakujem.
@chcemradu ahoj, máš graf teplôt? Je to prehľadnejšie. Takto z toho co píšeš sa ťažko vyznať. Aký dlhý máš cyklus, býva pravidelny? Nechránený sex ste mali len toho 1.12?
tie teploty od 1.12 vyzerajú byt poovulacne, ale z toho co píšeš ti nikto nepovie kedy ovulácia bola.
@lucka_lullu mam graf, ale meriam len teraz od 28.11. Viem ze sa z toho neda velmi povedat. Ano, sex sme mali len 1.12. Tu je graf.
@chcemradu podľa grafu by som povedala, že ovulácia bola 28.11.,teda 12.deň cyklu. Totiž všetky ostatné teploty sú už potom vyššie a teda poovulacne. Vajíčko je po ovulácii oplodnitelne 12-24hodin (približne). Ak ste nemali sex 25.-29.11,tak si myslím, že ste sa netrafili. Keď si budeš dlhšie merať teplotu, viac cyklov, budeš už presne vedieť ktoré dni sa snažiť. Hlien býva v plodných dňoch priesvitný, natahovaci, pripomína vaječné bielko.
@lucka_lullu a ked mi teplota neklesne? Kedy by mala klesnúť? Den menzesu? Ak neklesne a menzes nepríde, je to tam? 🎉 krcok mam dole a mäkký. Tak uz neviem. A výtok biely hustý, ako krupica
@chcemradu ak teplota neklesne 18 dní po ovulácii (a nemáš virozu 😉) tak to značí tehotenstvo. U teba teda, ak nepríde MS a aj 16.12 budeš mat teplotu hore, by to mohlo znamenať tehu. 14 dní po ovu si kľudne urob test.🙂
@chcemradu každá žena to ma iné s teplotou, dokonca ja na sebe viem podľa teplôt aj ktorý vaječník ovuluje, lebo iné sú keď ovuluje pravý a iné, keď ľavý. Mne teplota klesá v deň MS, no stalo sa mi, že klesla až na druhý deň MS.
Krcok si nesledujem, to ti neviem poradiť (pre mňa to je bolestivé), no biely výtok je poovulačný.
@lucka_lullu dakujem. Aj dnes teplota 37,2.
@chcemradu tak držím prsty, nech sa podarí 😉
@lucka_lullu a boli ma pod bruchom. Ako keby som bola prechladena.
@chcemradu a kedy sa chystáš testovať? 😊
@lucka_lullu myslis, ze uz by som mohla? Dnes teplota 37.00.
@chcemradu zajtra si 11dpo, to už by si mohla skúsiť, no ak by aj vyšiel negatívny, ešte to nemusí nič znamenať. Niektoré baby majú vyššie HCG od začiatku a už som videla pekného dúšika aj na 10dpo.ale keď premôžeš zvedavosť, tak čím neskôr, tým lepšie, budeš mat istotu 😉
@lucka_lullu zajtra rano skusim. A dnes som taka chorá, ze uz davno nie.
Aj dnes teplota 37,00...a test este negatívny.
@chcemradu ak si chorá, teplota môže byť skreslena. Uvidíš o pár dní.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A teraz viem, ze sa nepočíta bt v tomto case, ale tiez mam 37,2. Nemala by byt vyssia pri fyzickej aktivite?