Ahojte, chcem sa opýtať čo si myslíte o tomto grafe ? Nemám pravidelnú menštruáciu, respektíve moje cyklusy sú cca 41 dňové, 6 dní trvá samotná MS. Rôzne kalkulačky výpočty ovulácie a tak podobne mám za sebou no neviem čo si mám myslieť o tomto grafe. Zároveň však ovulacny test ukazuje po 3 dňoch nič ...😏
@sajmonka_1216 hmm ...snažíme sa o bábätko a prvý krát to nevyšlo ...aj keď ovulacne testy som mala krásne...presne som vedela kedy ...a tento cyklus zatiaľ to tak nevyzerá. Nieje možné aby už prebehla ? ...😏
tiež to tak mám, že mi to často skáče, ale ja kojím, takže to dosť ovplyvňuje ovuláciu.. ale skúsenejšie baby ti určite poradia.. alebo v skupine snažilky 🙂
veľakrát sa stane, že mám aj hlien aj pozitívne testy, ale teploty potom nestúpajú, čo znamená, že ovulácia nebola... ako keby sa telo chystalo na to, ale folikul nepraskol...
@sajmonka_1216 s odstupom nejakého času sa to vyvíja nejako tak... Ovulacny test už včera zoslabol..no čiarka bola viditeľná normálne...no slabšia ako tá v nedeľu ...začínam si myslieť už všeličo a že tento cyklus nebude ten môj " výherný"
@duska1996 tak tá čiarka tam bude stále, relevantné sú len tie rovnako silné, resp.., ked testovacia je silnejšia... a kedy si mala pozitívny test? neviem to podľa tej teploty nejak posúdiť
@sajmonka_1216 test v konečnom dôsledku pravdepodobne pozitívny nebol. Len bol silnejší no včera už čiarka bledla..uvidím čo dnes povie test... 😏 Alebo teplota zajtra ráno...
@duska1996 tak mohlo sa aj stať, že si to len nevystihla.. ale máš dosť nízku teplotu, skôr si myslím, že ešte nebola alebo ani nebude :/ uvidíš ešte
mne inak veľmi pomohol alchemilkový čaj, kedže po porode som mala dlhé 50 dňové cykly, tak to mi pekne spravidelnilo
@sajmonka_1216 ďakujem za odpoveď a názor ❤️ áno, alchemylkovy čaj som začala užívať minulý cyklus.
@duska1996 ono je jedno,na ktory den cyklu je ovulacia pre otehotnenie,dolezite je,aby prebehla.Skus vypnut hlavu,lebo stres blokuje ovulaciu.Poznam to na mojom tele,tiez mam dlhocizne cykly a ked som sla na dovolenku,nemerala som,vypla hlavu a na cca 44.den prebehla ovu a aj sa zadarilo🍀
@pet888 ahojky vieš mi poradiť ? Ovu bola alebo ešte len bude?
@michaela2712 z tohto grafu to zatial nie je jednoznacne,lebo tie teploty su velmi podobne.Mas graf z inych cyklov?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
zatiaľ to dosť skáče, možno ovu ani nebude/nebola