Ahojte mám dnes alebo zajtra dostať ms a citím sa na chuja je mi na vracanie merala som si bazalnu cez usta mám 36,9 môžem byt tehotná? Alebo tá bazalná nic neznamená. Samozrejme idem si dnes kupiť test
@bambulka711 o 10.20 som si merala
Meranie bazalnej teploty ma svoje pravidla a 1 hodnota nema vypovednu hodnotu.
ahoj, ako pisu vyssie, musela by si si merat teplotu pravidelne a najma za istych podmienok, napriklad hned po prebudeni bez toho, aby si vstala z postele alebo sa hybala, proste prebudit sa a odmerat v rovnakom case. ked potom spoznas svoje hodnoty, krivku, potom sa da z bazalnej teploty vycitat vela, napriklad aj tehotenstvo
To si si vlastne odmerala telesnú teplotu. Odpoveď na tvoju otázku ti v tomto prípade dá iba test 🤗
Vieš čo je bazálna teplota? Ty si si merala telesnú. Bazálna sa nemeria len tak hocikedy keď ti napadne 😀
Bazalna teplota sa meria každý deň pred vstanim z postele. Ty si si odmerala raz (?) aj to zle, takže na teba akurát niečo lezie, tehotenstvo sa z toho nedá dedukovať.
Ak chces, aby merania BT mali nejakú výpovednú hodnotu, tak to musíš robiť pravidelne v rovnakom čase, ešte kým vstaneš z postele a najlepšie si to zapisovať, aby si videla, ako sa mení . Jednorazovo to nemá nijaký význam, ty si si len proste odmerala telesnú teplotu v ústach. Urob test a uvidíš podľa výsledku.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, jedna teplota naozaj nič nepovie. Nemerala si viac dní, prípadne v inom cykle. Dôležitý je aj čas, kedy si merala teplotu.