Dopredu sa ospravedlňujem..už som tu písala ale neviem si nájsť vlastný inzerát 🙏🙈 dnes som 13 DC ..meriam si bt plus tie ovulacne testy. V júli pri potvrdenej ovulacii som nikdy nemala úplne pozitívny test..iba bola čiarka silnejšia presne ako tieto v posledných dňoch. Včera 12 DC som mala večer bolesti od spodu (presne také isté ako pri potvrdenej ovulacii v júli) .. myslíte že bola ovulka? 🙏🙏 v juli som mala dlhší cyklus teraz cca 28-30 dní. Duphaston mám nasadiť od 15 DC čiže o dva dni
Plus som mala na 11 a 12 DC taký výtok ako bielko...len či to boli spermosky alebo ten plodny neviem
A v ktory den si mala potvrdenu ovulaciu v juli? Lebo dlho sa drzali nizke teploty. Az ku koncu mas vyssie.
@zuzanaete a tým že som mala včera tie bolesti to neznamená že ovu už prebehla ? O koľko mi musí stúpnuť bt?
@zuzanaete tam som mala na 21 dc ovuláciu ..doktor mi ukazoval prasknutý folik
Ovu vcera neprebehla, lebo nemas zvysenu teplotu. Teplota ma byt vyssia o 0,2 ako poslednych 6 dni. Ale presnejsie si to vygoogli. Alebo si pozri ten jul. po ovulacii ti zacala mierne stupat az na vyssie cisla. Ak si mala vtedy ovu na 21. den a cyklus trval 29 dni, tak mas velmi kratku lutealnu fazu a vajicko sa nestiha riadne uhniezdit.
@zuzanaete práveže v Tom juli som mala 35 DC akurát teraz posledné dva mesiace 28/30 DC .
@zuzanaete a ak nebudem mať teda cca zajtra tých 36.30 tak ovulka neprebehla ?
Stiahni si appku Fertility friend. Takto zapisane je to hrozne neprehladne. Appka ti vyhodi rovno graf.
Teplota po ovulacii sa udrziava viac dni po sebe vysoko a pred menzesom klesne.
Ja to mam tak, ze den pred ovulaciou mi teplota klesne a po ovulacii vyskoci a udrziava sa nad 36,5.
@diewcatqoo mám takto jún a október..
V júni mi ju vyznačili na 20 DC no doktor povedal že skor 21 DC prebehla
Ked je to v grafe, je to ovela prehladnejsie. Vidis sama, ze za jun to mas tak, ze po ovulacii sa ti tie teploty drzali vyssie. Ak ti to dnes kleslo, tak vcera ovulacia pravdepodobne neprebehla. Ale moze prebehnut dnes 🙂
@diewcatqoo jaj no tak uvidím zajtra aká bude bt..len ak by nebola tak nechápem tie bolesti :/ také isté ako v Tom juni
Niekedy moze byt, ze ovulacia sa uz chysta, su priznaky, ale realne neprebehne a o par dni sa to cele zopakuje.
Podla grafu ti lekar odpovedal spravne - tato aplikacia niekedy zle zaznaci ovulaciu ale prehlad je tam super 🤗 ovulacia nastala ak 6 predchadzajucich teplot je nizsich a potvrdi ju 3 zvysena teplota (3dpo), kt je aspon 0,2 stupna nad liniou. Vysvetlim na starom grafe - tvojich 6 nizsich teplot je od 16 dc do 21 dc a najvyssiou z tychto teplot by mala prechadzat linia - u teba je to prave 21 dc cize 36,22. Aby bola potvrdena ovulacia, tak 3 dpo by si mala mat teplotu aspon 36,42 - tvoja bola 36,49. Co znamena, ze podmienka je splnena a ovulacia prebehla.
A bolesti su proste niekedy klamlive. Ale moze sa stat, ze teplota stupnr az o 2 dni. A tym padom bola ovulacia MEDZI pozitivnym ovulacnym testom a narastom teploty. Ale presny den sa neda urcit🙂
Dakujeeem🙏🙏 takže teraz by som mala mať 3dpo tých 36.50 aby sa potvrdila,správne chápem?
Ak by ti vyskocila teplota zajtra, tak ano - podla tvojej presnosti 36,53 - ale je lepsie teploty zaokruhlovat (tym ta nechcem v zaciatku miast vobec, takto je to ok ako to mas🤗)
Odporúčam stránku lpp.sk tam nájdeš kontakt aj na kurzy, aj na lektorov s ktorými môžeš konzultovať. Odporúčam zapisovať do tabuľky, graf je prehľadnejší. Existuje aj aplikácia Read your body, kde sa ti dá značiť.
Naozaj veľmi pekne ďakujem. Už len teda dúfať že zajtra sa bt zvýši 🙏🙏 dám vedieť ráno ako som dopadla
Drzim ti silno palce♥️ neviem, kt cakanie je pre mna dlhsie - ci od 1 dc do ovulacie, alebo od 1 dpo 😂😂😂 ach
@zuza265 pre mňa oboje , nakoľko ani neviem či mám dostatok vajicok (to zistím 8.11-pridu výsledky) a ešte to dpo čakanie a testovanie. Snáď sa už dočkáme tých našich vytuzenych lasociek ❤️❤️
Ešte sa vás tak opýtam , keď vidí prasknutý folikul ale žiadne žlté teliesko to znamená , že v ňom nebolo to vajíčko?
Ahojte 🙂 tak dnes teplota 36.22 :( zrejme nič z toho
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Dnes mas nizsiu bt ako vcera, takze vcera ovulacia neprebehla. Mozno dnes? Uvidis podla teplot v dalsie dni.