Ahojte.Chcela by som Vas poprosit o radu.Cyklus mavam stale 24 dňový,ale ovulaciu mavam vzdy v inom case.Nemalo by to byt tak,ze lutealna faza ma byt rovnako dlha kazdy mesiac a ked je neskor ovulacia tak sa posunie aj menstruacia?Bazalnu teplotu meriam od Januara.Dakujem pekne za radi . Prikladam aj cast svojich grafov
Mas tam tie sipky v grafe, je to iba tym, ze zapisujes udaje v roznych casoch, alebo aj merias v roznych casoch? Mas aj dost casto dva-tri dni identicku teplotu, akym teplomerom merias? Netreba mu vymenit baterky? Ukazuje na 2 desatinne miesta? A mas pravdu, ze lutealna faza by mala byt rovnaka kazdy mesiac. Z toho druheho grafu sa mi zda, ze O mohla byt aj 9. den. Ak merias v rovnaku dobu, da sa to tam prednastavit, a potom uz tie sipky v grafe nebudu, informacia o tom, ci je meranie v rivnaku hodinu alebo nie ovplyvnuje algoritmus, ktory vyhodnocuje, ci a kedy ovulacia prebehla.
@pondelok01 ano meriam v rovnaky cas.len niekedy zapisem neskor.teplomer mam bazalny na 2.desat.miesta.ale aj ostatne grafy mam taketo a vacsinou mam aj hlien a bolestitak v podstate to sedi s mojimi grafmi len nechapem to.preco sa mi potom neposunie aj menstruacia
Aj keď zapises neskôr, uprav si čas na ten kedy si merala. Takto si graf nevie presne vyhodnotiť kedy bola ovulácia.
@katesocka dakujem. To ma nenapadlo ze potom mi moze inak vyhodnotit
Cize ti teplomer ukaze aj tri dni po sebe tu istu teplotu na stotinu presne rovnaku? Zvazila by som vymenu tej baterky v teplomery, zvykne sa to diat ked uz baterka dosluhuje, mne to tiez robilo. Ukazes aj ostatne grafy co mas?
No neviem, uplne sa mi to nezda, v tomto mas 5 identickych teplot, v tom marcovom sedem, potom to skoci 0,2-0,3 stupna, take trochu divoke su tie grafy. Su to dost vysoke teploty, to asi nemerias v ustach, ci?
@pondelok01 mne nový teplomer zvykol ukázať 2 dni za sebou úplne rovnakú teplotu na desatiny, tiež som rozmýšľala, či to je ok, ale asi áno 🤔
Ináč, ja som niekde pri BT čítala, že ak ukazuje takúto vyššiu, môže byt problém vo zvýšenej činnosti štítnej zlazy.
Meriam dole.teploty poovulacne mavam vzdy 36.94.stitnu nemam vysetrenu.tak neviem ohladom toho.mozno by som sa mala dat vysetrie.mala som potrat v 05 a11/2021.
Máš tam poovu aj 37,20,30. A na Hemato si po potratoch nebola?
Ano na hemato som bola.to je ok. A ta teplota 36.9 som myslela tak ze ked je taka aspo 2 dni tak viem ze bola ovu
Ja mam hormóny ok grafy ako z knihy lutealka 16 dní krámy na deň presne a zvykla som mať teplotu aj 5 dní rovnakú po ovu samozrejme
Je to OK
Ja som neni zástanca merať na dve desatinné miesta už kvôli tomu aby bol prehľad v grafe.
Lebo 36,23/36,24/36,22 či 36,21 je stále 36,2 takto graf ukáže cik cak zbytočne.
No daj potom vediet, kolko trval tento cyklus. Ovulacne testy nerobis?
@katesocka pozerala som spatne svoje grafy, a ano obcas sa to stalo, ale nie takto casto, ani som si nevsimla u inych, ze by sa to dialo.
Esta sa pre istotu spytam - merias hned po zobudeni, bez inej zbytocnej aktivity, s teplomerom niekde po ruke?
@pondelok01 ja som si všimla hlavne preto, lebo som merala iba 3 alebo 4 mesiace po 4 rokoch a novým teplomerom, čiže sa mi to chvíľu veru nezdalo a myslela som, že meria zle 😂
Ano meriam hned po zobudeni.mam nastevny budik a teplomer na dosah ruky. Dam vediet ako dopadol tento cyklus.
Ahoj, tak ako to pokracovalo s tymi teplotami?
Ahoj ako si teda dopadla?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Merias vždy v rovnakom čase?