Ahojte robila som si ovulačne testy no nikdy mi neukázali dve silné čiarky , robila som ich tri mesiace ,preto chcem vyskúšať meranie bazalnej teploty, aké máte skúsenosti s meraním ? Keďže každý týždeň vstávam v inú hodinu lebo pracujem na smeny ako to najpresnejšie zachytiť ? Musí sa meriat vždy len ráno ? Ak nemám takú možnosť ? Ďakujem pekne za odpovede.
@lienkara kup si v dm drogerii bazalny teplomer na dve desatinne miesta … rano po prebudeni s rozmedzim jednej hodiny hore dole si hned predtym ako vstanes zmeraj teplotu ja meriam v posve…. Vzdy mi ukazala teplota ovulaciu vzdy vzdy aj ked mam nepravidelne. Ked hentak pracujes na zmeny je to zlozite … skus merat rano ked vstavas na rannu a v ine dni si nastavit budik a ak si po nocnej skus zmerat ked sa vyspi no uvidis sama ako ti ukaze teplotnu krviku a ci ti zachyti ovulaciu
@hsjdudhdbd oki ďakujem krásne 🙂
@lienkara ahoj tiež robím na smeny a vždy meriam o 5:00 aj keď si môžem pospať proste vždy vstanem jedine keď mám nočné tak vtedy nemeriam
@lienkara ako Ti radia...ja este viem, ze ked napriklad merias o 6 klasicky a naaaahodou sa stale, ze zaspis a vstanes o hodinu neskor, tak napriklad namerias 36,86, ale obvykle meriavas o hodinu skor, tak si mas odratat a brat to, ako keby si mala 36,76. Neviem, ci zrozumitelne. Cim neskor vstanes, tak ta teplota je vyssia, za kazdu hodinu sa pocita 0,1 stupen cca.
@nevenka je to na figu po nočnej sú veľmi nepresne skúšala som to :/
@kristinkaris ja nemám nočné len ráno a poobede ráno v pohode a keď budem ísť na poobednú tak si privstanem aby som merala ten istý čas 🙂
Odporúčam profil na instagrame ownyourcycle ma to dobre vysvetlené vo viacerych príspevkoch. Ja si smejem cyklus ako prevenciu pred otehotnením. Fakt ma veľa dobrých príspevkov a ja mám od nej aj tabuľku na zapisovanie. Merať hneď po zobudeni, ešte skôr ako vstanes z postele a keď je spánok dlhší ako 6 hodín. Ja meriam v ústach, teplomer som kúpila v DM
@lienkara v ústach to je nepresne tam je veľa faktorov stačí ak budeš spať s otvorenými ústami
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Merala som a hneď prvý mesiac som otehotnela 😊 treba ráno, aspoň +- tá istá hodina.