Ahojte. 🙂
Viem, je tu veľa tém o bazálnej teplote ale sú dlhé a mam z nich len väčší chaos. Chcem vlastne len zistiť či ma v mojom prípade zmysel si ju merať. Nespím na jednom mieste raz doma raz pri mame a tiež mam problém so spánkom 6 hodín keďže sa často budím. A ani nevstávam v tom istom čase... Myslite že ma zmysel si ju merať alebo budú výsledky skreslene... Ďakujem za každú radu.
Vstavat v ten isty cas je najmensi problem len ma trapi ta nespavosť... A teplomer asi nosit v kabelke 😉 však?
@anulik88 a nevies z coho to mas? Ako ja si myslim, ze ked aspon styri hodky prespis v kuse predtym, co si ides merat teplotku, tak by to malo byt v pohode. U mna sa tiez stavalo, ze som nespala dobre...hlavne preto, lebo sme byvali v inom bytiku a spalni bolo hrozne teplo v lete. Ja som sice stihla iba jeden graf (jeden mesiac som si merala bazalnu teplotu), brala som Femibion a hned som zostala tehotna.
Uz aj nad tym som premyslala ale ked manzel pracuje mimo republiku tak neviem ci tie testi niesu tak trochu zbytocne...
@anulik88 ahoj- no ja si pri troch detoch tiez meriam-teda iba vtedy ak som spala 6hodin, ale este sa mi nepodarilo spat 6 hodin bez toho aby som nemusela vstat. niekedy aj pol hodku pred vstavanim zacne niektore moje dieta jacat zo spanku a ja startujem ako vrtula. citala som ze niektorym zenam sa nemeni BT aj ked vstanu pomaly pol hodinu, ale mne napr. sa znizi, co je velmi skreslujuce. tak pouzivam ovu testy a tie su zatial super (teda pocakm ci tento cyklus nebude zakonceny tehotenstvom 😉 ). myslim ze sa bt da merat aj ked vstavas, alebo skus nieco na upokojenie-medovku alebo nieco ine na prirodnej baze,lebo ak mas nepokojny spanok a nemas deti tak nieco nieje koser
@anulik88 poradim ti- vykasli sa na druhych a na to ako sa na teba budu divat. Ak chces mat dietatko, tak musis byt v prvom rade zdrava- nestaci len splodit ale aj donosit, inak hrozi potrat, co je tazka rana, ktora zase nepriaznivo posobi. Ja byt tebou najskor vyriesim zdravotne komplikacie a potom sa snazim otehotniet, ale meraj BT urcite- spoj to so sledovynim hlienu a s ovu testami (velmi dobre skusenosti- a rychlejsie sa dozvies ci bola ovu, lebo na BT zvysenu musis dlhsie cakat). Este ti poradim, ze meraj v tu istu hodinu a skus aj tak ze najskor odmerias, potom vstanes prejdes sa a zase odmerias. pozri aj tuto stranku: www.lpp.sk tam je toho hodne. vela uspechov prajem
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@anulik88 Ja som si bazalnu teplotu merala ci som spala doma, ci u nasich. Som si nastavovala budik 🙂 no ale je pravda, ze by si mala byt vyspata. No ale za pokus to stoji 🙂