Bazálna teplota

11. apr 2023

Ahojte baby pred 2 dňami som mala nechránený sex a dnes som si zmerali bazalku môže ísť o tehotenstvo prosím o odpovede kto ma skúsenosť ďakujem

autor
11. apr 2023

Bazalka bola 37,2

anjelicek26
11. apr 2023

Pockaj vytiahnem vestecku gulu... prosim ako si merala bazalku? Pokial nemeras cely cyklus, je ti jedna teplota prd platna, lebo nevies, ake mas predovulacne teploty a ake mas teploty pred MS... hlavne dva dni po sexe ani ta vestecka gula nevie, ci si tehotna, kedze vajicko (aj keby oplodnene) este peknych par dni bude plavat dole vajcovodom, kym sa uhniezdi v maternici. Trochu si to nastuduj, ked sa snazite o babo...test si rob 14 dni od nechraneneho styku, dovtedy nic neries.

terry658
11. apr 2023

Porušené všetky pravidlá merania bazalnej teploty. Treba si to naštudovať. Z jedného merania sa nedá nič vyčítať a hlavne nie 2 dni po sexe.

autor
11. apr 2023

Ospravedlňujem sa za neznalosť vie mi prosím niektorá z vás vysvetliť že ako sa meria bazálna teplota ďakujem 🙂

zuzanaete
11. apr 2023

Najdi si stranku liga par paru. Maju tam vsetko popisane.

terry658
11. apr 2023

Liga pár páru predáva aj knižku a robia aj online kurzy . Ale nefunguje to tak, že budeš vedieť skôr ako tehotenský test, či si tehotná.

anjelicek26
12. apr 2023

Skus sa pridat do skupiny na meranie BT, tam je to dobre popisane vsetko... merat po 4-5h spanku (minimum), s budikom na minutu presne (ked mozes spat, spis dalej po odmerani), zapisat do appky (ja pouzivam fertility friend uz roky), musis merat vaginalne, ruku na nocny stolik, teplomer na dve desatinne miesta, odmerat kym zapipa a zapisat... nie je to ziadna veda a tie grafy ti povedia kadeco od anovulaku cez cystu az po tehotenstvo tam "vidno" ak clovek mera poctivo.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre