Zdravím žienky, mám otázku ohľadom merania bazalnej teploty v pošve. Není problém, keď si meriam bazalnú teplotu o 18:30 s tým, že idem napríklad do kuchyni, na balkón ale nerobím ťažkú namáhavú aktivitu a mám teplotu 37,3 a stále sa drží.. je tu nejaká, ktorá nedodržuje meranie hneď po prebudení? Môžem to robiť naďalej tak ako teraz?
@anjelicek26 to napisala jednoducho. Bazalna teplota nerovna sa telesna teplota a je jedno, kde to merias.
Dolezite je, KEDY sa meria. A naozaj najlepsie po tom telesnom odpocinku aspon par hodin.
Bazalna teplota sa meria hneď ráno po prebudení. Aj cesta na wc a späť ju zvýši, čiže meranie večer je úplne zbytočné.
Meria sa po prebudení najlepšie vo vagíne. A vzdy v rovnakom čase. Prvé čo ráno po budíku spravím je odmeram teplotu bez toho aby som vstala alebo niečo spravila. A je potrebných aspoň 4 h spánku bez vstávania
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Pobavila som sa, ale bazalna je teplota, ktora je merana po minimalne 4-5h spanku...inak to nema zmysel....