Bazálna teplota

miruuska
13. dec 2012

ahojte babenky.viete mi poradit merala som si dnes BT.na dig.tep.mi vysla 37,2C ale kedze som vedela ze je to kravina tak som si zmerala este raz s inym a na tom dig.rychlom co len prilozis a hned to namera mi ukazalo 36.2C.neviem preco ale lepsie by sa mi meralo s tym kde mi vyslo 37,2C

ikke
13. dec 2012

@miruuska
1. merat mas vzdy tym istym teplomerom, iny teplomer moze davat ine hodnoty
2. skontroluj baterky, digitalne teplomery zvyknu davat nezmyselne hodnoty, ak im dochadza baterka
apropo...kde si tu teplotu merala, ze si teplomer len prilozila a nameralo ti to? 😨 😅

miruuska
autor
13. dec 2012

merala som si v posve tak mi doktor povedal ze tam je je naistejsi vysledok.nie prvy krat som si ho merala dig. co mi potom zapipal ked uz nameralo teplotu tam mi ukazalo nezmyselny vysledok a baterky som menila druhy krat som merala ze som len prilozila a hned to nameralo a tam som uz mala vysledok podla doktorovho predpokladu

slniecko77
13. dec 2012

@miruuska skus v tejto teme: https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/grafy-bazalnej-teploty/
..myslim, ze dievcata ti ochotne poradia 🙂

simonk_a101
15. dec 2012

chcela som sa opytat niekoho kto sa v tom vyzna- BT som si vobec nemerala, ale viem ze mam ju zvysenu pred MS ... ked mi tyzden meskala zmerala som si a mala som 36,5, cakala som ze dojde MS. Ale meskala dalsi tyzden. Urobila som si test- zatial negativny. Zmerala som si opat a BT bola 36,9 ... no MS ani o 3 dni nikde. Teraz sa drzi okolo 36,7 ... neviem co si mam o tom mysliet... v podbrusku ma dost pobolieva, obcas pichne , obcas akoby som mala dostat MS ale stale len biely vytok... prsia mam citlive hlavne vecer, rano ani nie. Nie je mi ani zle. Moze to byt priznak aj nejakej choroby? Celkovo mi meskaMS 40 dni.... predpokladam ze ovulaciu mam na 20-22 den cyklu....

simonka2318
14. aug 2014

chcela by som sa opytat ci mi neviete odporucit stranku na graf na meranie bazalnej teploty

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre