Bazálna teplota

10. jún 2022

Ahojte tie čo si meriate bbt pravidelne a ste v tom skúsené, myslíte že sa priemerná teplota môže meniť? Zvykla som si meriať bbt pravidelne tak pred 4 rokmi, potom som prestala a teraz som začala zas..no a vtedy mi teplota po ovulácii vyskočila aj na 37.2 stupňov a teraz najviac tak 36.78..viem že každá žena má tú “svoju” teplotu a niektore ju maju v celom cykle nižšiu a od toho sa to potom odvíja atď, ale myslite že sa to po tych 4 rokoch môže takto zmeniť?

anjelicek26
10. jún 2022

U mna ano, ale myslim, ze je to hlavne novym teplomerom 😂 Inak pred-po ovulacny skok je rovnaky, aj ovulka +/- rovnaky den, len proste cele je to nizsie posadene u mna...

janetinka27
10. jún 2022

musis zistit sama na sebe, ked si zmerias cely cyklus 🙂

pondelok01
10. jún 2022

Mne sa to tiez zmenilo, teploty ktore som predtym nemala ani po ovulacii mam teraz predovulacne. Ale tiez som zmenila teplomer, tak moze to byt tym.

pondelok01
10. jún 2022

Este dodam, ze tiez meriam po 3 rocnej prestavke.

autor
10. jún 2022

No ja mam teplomer stale ten istý z pred 4 rokov a asi 3 roky bol niekde zahrabaný a teraz som ho vytiahla tak aj rozmýšľam či nemôže byť nejaky pokazený😅Lebo dokonca som teraz aj chorá a mám horúčku (nie veľmi, ale mám) a mala by som mať po ovu (podla testu,príznakov,hlienu) a dnes ráno som si namerala len 36.76 čo som skôr čakala že sa mi to skreslí nahor lebo som bola celá horúca..skúsim kúpiť nový

guga79
10. jún 2022

Všetko treba zapísať akocnepravidelnosti v cykle, každú chorobu a podobne, pretože aj to ovplyvňuje BT

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre